به‌گزارش میراث‌آریا، سید احمد برآبادی در این نشست روز پنج‌شنبه ۲۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، بر لزوم نتیجه‌محور بودن پژوهش‌های دانشگاهی در حوزه میراث‌فرهنگی تأکید کرد و گفت: کنکاش پیرامون حل مسائل حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باید ختم به ارائه راه‌حل کاربردی و حل مسئله شود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی  همچنین بر اهمیت رشته‌های گوهرتراشی، معماری، مرمت و گردشگری در دانشگاه اشاره کرد و افزود: به دنبال آن هستیم که این رشته‌ها، به ویژه گوهرتراشی، به اشتغال‌آفرینی و توسعه حرفه‌ای در استان منجر شود.

او خود را پژوهشگری معرفی کرد که سال‌هاست همراه با کار اجرایی و مسئولیت اداری، هیچگاه از پژوهش دور نبوده و ارتباط با دانشگاه را رسالت خویش برشمرد.

برآبادی تاکید کرد: برای پیشبرد مناسب توسعه گردشگری استان و تسریع در نیل به نتیجه مطلوب در این حوزه بنا داریم برای برنامه‌ریزی و امور اجرایی حوزه‌های سه‌گانه اداره‌کل، از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان استفاده کنیم.

احمد لامعی گیو رئیس دانشگاه بیرجند، با استقبال از پیشنهادهای مطرح شده، آمادگی دانشگاه را برای همکاری‌های علمی، پژوهشی و اجرایی با حوزه‌های مرتبط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اعلام کرد.

رئیس دانشگاه بیرجند، به بررسی اجرای تفاهم‌نامه همکاری مشترک، احیای باغ تاریخی‌امیرآباد، فعال‌سازی ظرفیت‌های گردشگری و تقویت رشته‌های اشتغال‌آفرینی مانند گوهرتراشی پرداخت.

اجرایی کردن تفاهم‌نامه منعقدشده در سال ۱۴۰۳ میان دانشگاه بیرجند و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، احیاء، مرمت و باززنده‌سازی باغ تاریخی‌امیرآباد، فعال‌سازی ظرفیت‌های گردشگری این باغ و همچنین تکمیل و افتتاح موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه از محورهای مورد بحث در این دیدار بود که به توافقاتی بین دو طرف انجامید و طرفین بر توسعه همکاری‌های مشترک برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری خراسان جنوبی تأکید کردند.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir