جان محمد روی آنتن تلویزیون





در 4 تیر ماه به مناسبت سالروز عملیات غرور آفرین پد خندق، مستند ” جان محمد” به تهیه کنندگی رحیم کریمی جم و کارگردانی رحت اله رستگاری و حمید فرجامی منش از شبکه دو سیما و شبکه خبر به روی آنتن می رود.

به گزارش ایلنا، رحیم کریمی جم تهیه کننده مستند جان محمد در این خصوص گفت: حماسه پد خندق که در چهارم تیرماه سال ۶۷ در جزیره مجنون توسط رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد خلق شد مملو از خاطرات تلخی است که روایت آن‌ها نشان می‌دهد در واپسین روز‌های جنگ تحمیلی بر رزمندگان این دیار چه گذشته است. در این اثر به گوشه ای از زندگی درخشان جان محمد کریمی فرمانده پرافتخار عملیات پد خندق پرداخته‌ایم و روایت پیدا شدن پیکر شهید را از زبان مادر بزرگوارش به تصویر می کشیم.

بر اساس این گزارش: شهید جان محمد کریمی در سال 1344 در روستای سرآسیاب لنده در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود . تا سال دوم راهنمایی تحصیل کرد، سپس در سال 1362 به عضویت سپاه در آمد. وی فردی بسیار فعال، شجاع و دلیر بود و اخلاقی شایسته و روحیه ای نظامی و بسیار والا داشت. در مدت زیادی از دوران خدمت فرماندهی گروهان و گردانها را به عهده داشت . یک بار به مدت 7 روز به اسارت کومله و دمکرات درآمد و سپس آزاد شد. سرانجام در تاریخ 4 تیرماه سال 1367 در منطقه جزیره مجنون عملیات پدخندق به درجه رفیع شهادت نایل آمد. پیکر پاک شهید در روایتی جالب و عرفانی توسط مادرش پیدا شده و به خاک وطن سپرده می شود.



انتهای پیام/


source

توسط irmusic4.ir