به‌گزارش میراث‌آریا، حمزه بهاگیر امروز پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ گفت: هر ساله و در طول سال به ویژه در ایام نوروز شاهد حضور مسافران و گردشگران زیادی از سراسر نقاط کشور به بندر گناوه هستیم و با توجه به موقعیت ویژه گردشگری بندر گناوه و بازار تجاری مناسب و ساحل زیبا، مسافران به این بندر سفر می کنند. 

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان گناوه افزود: با برنامه‌ریزی‌ها و جلسات متعدد کمیته‌های چهارده‌گانه، شرح وظایف مشخص که در حوزه ستاد اسکان فرهنگیان ۴۵۰ کلاس درس در شهر و روستاهای شهرستان آماده خدمات رسانی به گردشگران هستند.

او با اشاره به استقرار ۲ پایگاه راهنمایی گردشگران در شهر گناوه ادامه داد: هتل و اماکن پذیرایی و اقامتی شهرستان در این چند هفته تکمیل شده‌اند و شهرها و روستاهای هم‌جوار برای اسکان مسافران آماده ارائه خدمات هستند.

بهاگیر در پایان توجه به برگزاری برنامه‌های فرهنگی متناسب با ماه مبارک رمضان را مهم دانست و یادآور شد: هم‌چنین با توجه به پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی تمامی فضاهای مسقف ادارات در صورت نیاز برای اسکان گردشگران فعال خواهد شد.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir