به گزارش میراث‌آریا، محمود باعقیده گفت: در این مساجد روزه داران پس از اقامه نماز علاوه بر تلاوت قرآن و دعاخوانی، پای منبر و سخنرانی نشسته و در کنار شنیدن احکام از زبان روحانی مسجد، به پرسش سوالات و شبهات خود می‌پردازند، سفره‌های ساده افطاری نیز در برخی از مساجد برپا می‌شوند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ستی شهرستان خواف ادامه داد: در شهرستان خواف ۱۶ مسجد تاریخی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده که از این تعداد در ۱۱ مسجد اقامه نماز برگزار می شود.

او تصریح کرد: این مساجد مربوط به دوره های مختلف تاریخی است که قدیمی ترین آنها مسجد«گنبد» مربوط به قرن پنجم در شهر سنگان است.

باعقیده گفت: مساجد تاریخی شهرستان خواف که در ماه مبارک رمضان میزبان روزه‌داران است شامل مسجد نصرآباد، مسجد جامع سلامی، مسجد جامع تاریخی خواف، مسجد بلال خواف، مسجد النبی خواف، مسجد زین الدین نشتیفان، مسجد گنبد سنگان، مسجد جامع تاریخی سنگان، مسجد جامع برآباد و مسجد سلطان شکربار سنگان، مسجد خطیب سنگان است.

شهرستان خواف در فاصله ۲۶۰ کیلومتری مشهد واقع شده که ۱۰۵ اثرتاریخی آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده همچنین ۱۱ اقامتگاه بوم‌گردی در این شهرستان آماده میزبانی از گردشگران و مسافران است.

آمادگی ۱۱ مسجد تاریخی در شهرستان خواف برای میزبانی از روزه‌داران ماه رمضان

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir