مراسم اختتامیه بیست و دومین دوره جایزه انتخاب بهترین کتاب سال دفاع‌مقدس در روزهای روزهای ششم و هفتم اسفندماه ۱۴۰۳ در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، سردار امیریان رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که در نشست خبری این مراسم سخن می‌گفت،اظهار کرد: دفاع مقدس سراسر درس و معرفت است و آثار زیادی بر نوجوانان و جوانان دارد که باید ماندگار شود. در این راستا آثار مکتوب بهترین ابزار است چون رخدادهای بزرگ همیشه با کتاب‌ها ماندگار شده‌اند.

وی ادامه داد: یکی از وجوه تمایز جایزه کتاب سال دفاع‌مقدس با سایر جایزه‌ها این است که تمام مراحل تولید کتاب در این جایزه لحاظ شده است نه فقط نویسنده و ناشر و از زنجیره تولید آثار قدردانی خواهیم کرد به همین دلیل تعداد تقدیری‌ها و برگزیده‌ها زیاد هستند.

سردار امیریان یادآور شد: بعد از فراخوان، بیش از ۲۵۰۰ عنوان کتاب در دبیرخانه جایزه کتاب سال ثبت شد و طی ۱۰ ماه سال این رویداد فعال بوده است.

وی ادامه داد: ارتباط مستمر با دانشگاه‌ها و بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی یکی دیگر از وجوه تمایز این جایزه با جایزه‌ها دیگر است. در واقع نبض تولید آثار دفاع مقدس با این رویداد است و وضعیت تولید کتاب دفاع مقدس را در جهت برنامه‌ریزی و سیاستگزاری رصد می‌کند. اصولا سیاست حمایت، هدایت، هماهنگی و ننظارت وظیفه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است.

سردار امیریان خواستار حماست رسانه‌ها از جایزه کتاب سال دفاع‌مقدس شد و افزود: توقع داریم رسانه‌ها بیشتر و بهتر درباره وجوه مختلف این جایزه اطلاع‌رسانی کنند.
وی در پایان گفت: روز ششم اسفند از تقدیری‌ها و و روز هفتم اسفند از برگزیدگان جایزه کتاب سال دفاع مقدس تقدیرخواهیم کرد.
انتهای پیام

source

توسط irmusic4.ir