مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی خانه اندیشمندان علوم انسانی گفت: عباس زریاب خویی با وجود پیشنهادات دانشگاه های خارجی، از ایران نرفت چون خودش را متعلق به این سرزمین می دانست.

– مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی خانه اندیشمندان علوم انسانی گفت: عباس زریاب خویی با وجود پیشنهادات دانشگاه های خارجی، از ایران نرفت چون خودش را متعلق به این سرزمین می دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مراسم بزرگداشت زنده یاد عباس زریاب خویی و رونمایی از کتاب درس هایی درباره ظهور اسلام دیروز شنبه 13 بهمن در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

در ابتدا تقی پورنامداریان، استاد ادبیات فارسی گفت: صلاحیت ندارم که درباره مرد بزرگی مثل زریاب خویی صحبت کنم.

او در فلسفه، تاریخ اسلام، ادبیات و… تبحر داشت و بزرگ تر از آن است که من درباره او صحبت کنم.

زمانی که از او دعوت کردم که در پژوهشگاه ما تدریس کند، با فروتنی پذیرفت.

وی در نسخه شناسی فردی بی نظیر بود.

او با زبانی دقیق، ساده و زیبا آثار مهمی را ترجمه کرده است.

استاد از آن جا که درس حوزوی هم خوانده بود، سنت و تجدد را در خود جمع کرده بود.

سخن او ساده، صمیمانه و روشن است.

علی بهرامیان گردآورنده کتاب درس هایی درباره ظهور اسلام به عنوان سخنران دوم این مراسم گفت: هر وقت می خواهم از مرحوم زریاب صحبت کنم، می ت

source

توسط irmusic4.ir