به گزارش هنرآنلاین، حامد علامتی در بازدید از نهمین جشنواره اسباببازی گفت: در نمایشگاه و فروشگاه این جشنواره نزدیک به ۲هزار محصول متنوع از سوی ۱۲۰ تولید کننده داخلی عرضه شده است.
او در ادامه به چند ویژگی شاخص این جشنواره اشاره کرد: ویژگی نخست این است که این جشنواره حکمرانی دستگاه تعلیم و تربیت در صنعت اسباببازی را نشان میدهد. نکته بعدی تولیگری، تنظیمگری، تسهیلگری و حمایت از بخش خصوصی از سوی شورای نظارت بر اسباببازی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که در این جشنواره اتفاق میافتد. همچنین افزایش تنوع محصول نسبت به سال گذشته، قیمت مناسب و جنس سالم از دیگر ویژگیهای این جشنواره است.
علامتی بیان کرد: بازیگر و صحنهگردان اصلی این نمایشگاه تولیدکنندگان داخلی و انجمن صنفی تولیدکنندگان صنعت اسباب بازی هستند. در کنار این نمایشگاه بخش تبلیغی و ترویجی نیز وجود دارد. همچنین فعالیت بخش علمی میتواند کیفیت محصولات و طراحان صنعت اسباببازی را ارتقا دهد.
او با اشاره به این موضوع که در این جشنواره نسبت به سال گذشته پیشرفت قابل ملاحظهای داشتیم گفت: باید این نمایشگاه را به استانها ببریم. پارسال این موضوع را مطرح کردیم ولی باتوجه به شرایطی که وجود داشت عملی نشد. امسال حتما این نمایشگاه را به کف استانها میبریم. حتما چنین نمایشگاههایی در مقیاسهای مختلف را باید در خارج از کشور هم داشته باشیم تا بتوانیم در عرصه بینالمللی بازارسازی کنیم.
علامتی افزود: از همه مهمتر این است که بتوانیم این نمایشگاه را در راستای اهداف آموزشی، پرورشی و تربیتی فرزندان خود قرار دهیم که در این مسیر در حال حرکت هستیم فقط باید آن را ارتقا دهیم.
مدیرعامل کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان در پایان به دو بخش ویژه جشنواره امسال اشاره کرد: یک بخش، ویژه اهدای اسباببازی و سرگرمی به کودکان نیازمند مناطق کم برخوردار است و بخش دیگر اهدای اسباببازی و سرگرمی به کودکان غزه و لبنان است که کودکان میتوانند از سهم خود اسباببازی اهدا کنند.
نهمین جشنواره ملی اسباببازی تا چهارشنبه ۱۰ بهمن از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران میزبان بازدیدکنندگان است.
انتهای پیام
source