مراسم تشییع پیکر مرحوم فریدون شهبازیان آهنگساز و رهبر ارکستر موسیقی ایران با حضور تعدادی از هنرمندان و مدیران فرهنگی در تالار وحدت تهران در حال برگزاری است.

برگزاری مراسم تشییع پیکر فریدون شهبازیان در تالار وحدت

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در آیین تشییع پیکر مرحوم فریدون شهبازیان، بیژن بیژنی، محمدعلی مرآتی، محسن امیر یوسفی، محمدرضا عقیلی، پوریا اخواص، علی بوستان، سید جواد طاهری، محسن صفایی، مجید اخشابی، ناصر ایزدی، بابک چمن آرا، کامران همت پور، حمیدرضا نوربخش، محمد اله یاری، ارشام مودبیان، علی تفرشی، همایون رحیمیان، حبیب صبور، زمان خیری، بهرام جمالی، حمیدرضا عاطفی، مرتضی کاظمی، علی جعفری پویان، هوشنگ کامکار، داود گنجه‌ای، داریوش پیرنیاکان، قاسم رفعتی، مصطفی رحماندوست، حسین علیزاده، مسعود جعفری جوزانی، شهرام صارمی، کوروش نریمانی، سهیل محمودی، محمدعلی ابطحی، حسام الدین سراج، زید الله طلوعی، محمدحسین ایمانی خوشخو، محمدرضا چراغعلی، سید عباس عظیمی، فردین خلعتبری، علی دهکردی، هنگامه اخوان، محمد اصفهانی، آرش فرهنگ فر، حسین علیشاپور، احمد صدری و جمعی دیگر از هنرمندان حضور دارند.

مدیرعامل خانه موسیقی در مراسم تشییع استاد شهبازیان گفت: اهتمامی که استاد به مسائل صنفی و موسیقی جوانان داشت، تحسین برانگیز بود.

حمیدرضا نوربخش افزود: کمتر کسی در نسل او پیدا می‌شود که در جریان مسائل روز موسیقی باشد، اما فریدون شهبازیان با مسائل روز آشنا بود وبه موسیقی ایرانی و موسیقی سنتی تعصب خاصی داشت. 

حسام الدین سراج خواننده سنتی کشورمان، استاد شهبازیان را بزرگ‌تر موسیقی ایران برشمرد و گفت: او همیشه مثل یک پدر مهربان بالای سر موسیقی بود، هر بار روی صحنه می‌رفتیم حس میکردیم که یک بزرگتر در انجا حضور دارد و باید همه چیز درست و بجا انجام شود.

حسین علیزاده موسیقیدان و آهنگساز کشومان نیز در این مراسم گفت: شهبازیان اسمی پر شکوه بود که هنرمندان رهبری او را می پذیرفتند و با همواره ارکستر را همراهی می کرد و هنرمندان رهبری او را می پذیرفتند.

وی افزود : کاش شهبازیان امروز خودش میگفت که چه رنجی در هنر کشیده است و امثال شهبازیان که می روند زخمی بر پیکر هنر موسیقی می نشیند.

این آهنگساز اعتبار شهبازیان را از مردم دانست و گفت: من از طرف خودم، شهبازیان و هنرمندان واقعی قدردان مردم ایران هستم. مردمی که مفاخرشان را می شناسند و از فقدان آنها می سوزند. 

 تجربه شهبازیان در موسیقی رادیو در سال‌های قبل از انقلاب، در سال‌های ابتدایی دهه ۷۰، وی را در جایگاهی نشاند تا بتواند جریانی موثر را در موسیقی پاپ بعد از انقلاب کلید بزند، به همین دلیل است که بسیاری وی را پدر موسیقی پاپ پس از انقلاب نام نهاده‌اند. شهبازیان معرف برخی از خوانندگان پاپ به جامعه موسیقی بود.

از جمله کار‌های دیگر شهبازیان ساخت موسیقی برای فیلم است که برای وی جوایز بسیاری را به ارمغان آورد. «آوار»، «شیرسنگی»، «پاییزان»، «در مسیر تندباد»، «لیلا»، مستند «سرزمین ایران» و مستند «سمفونی گمشده» و سریال‌های «معصومیت از دست رفته»، «آوای فاخته» و «کلاه پهلوی» و ده‌ها کار دیگر از جمله آثاری است که در زمینه موسیقی فیلم شهبازیان ساخت آن را عهده دار بود.

حضور مستمر در فعالیت‌های صنفی حوزه موسیقی با محوریت خانه موسیقی و رهبری ارکستر موسیقی ملی ایران از جمله فعالیت‌های مرحوم شهبازیان در سال‌های پایانی عمرش بوده است.

در بخش پایانی مراسم تشییع پیکر مرحوم فریدون شهبازیان، قاسم رفعتی خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی قطعه آوازی را برای حاضران در برنامه اجرا کرد.

source

توسط irmusic4.ir