به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در سومین همایش بزرگ سادات که صبح امروز، پنجشنبه 29 آذرماه، در سالن اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به اهمیت ایجاد جوامع اسلامی مبتنی بر ارزش‌های دینی و انقلابی، تأکید کرد که محتواهای اجتماعی که ارزش‌های دیانت اسلامی به همراه دارند، می‌توانند با شبکه‌سازی، ارزش‌های انقلاب اسلامی را در سطح جهان اسلام پیگیری کنند.

شهریاری در سخنان خود گفت: جامعه‌ای که به دنبال ارزش‌های اسلامی و دینی باشد باید تأسیس شود و یکی از گام‌های مهم در مسیر شبکه سادات، ایجاد این نوع از جوامع است.

او همچنین تصریح کرد: بسته‌های اجتماعی که ارزش‌های دیانت اسلامی را به همراه خود دارند، می‌توانند در سطح جهانی با شبکه‌سازی به تقویت و گسترش ارزش‌های انقلاب اسلامی کمک کنند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به گفتمان‌سازی به عنوان یکی از نیازهای اساسی در این مسیر اشاره کرد و بیان داشت: باید گفتمان‌سازی شود تا ذهنیت‌ها آماده شود که چرا چنین مجالسی را تشکیل می‌دهیم؛ پس این گفتمان‌سازی ضروری است تا دایره شبکه ما گسترده‌تر شود و برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن آماده باشیم.

شهریاری در ادامه به اهمیت اتحاد و وفاق در برابر تهدیدات دشمن پرداخت و خاطرنشان کرد: اتحاد و وفاق به عنوان اولین ارزشی که امروز کشور در مقابله با دشمن به آن نیاز دارد، بسیار مهم است.

او همچنین به نقش حجاب به عنوان یکی از ارزش‌های اسلامی که دشمن بر روی آن تمرکز کرده است اشاره کرد و گفت: اگر اتحاد نداشته باشیم در زمینه ترویج حجاب و حتی مبارزه با دشمن موفق نخواهیم بود.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین به لزوم حفظ حاکمیت سرزمینی کشور تأکید کرد و گفت: حفظ حاکمیت سرزمینی ما در برابر تهدیدات دشمن بسیار مهم است. دشمن می‌خواهد این حاکمیت را بشکند و امید به حاکمیت نظام را از بین ببرد و کشورهای اسلامی را تقسیم کند. هرچه کشورها کوچکتر شوند به نفع آنهاست و باید به این نقشه دشمن توجه کنیم.

وی در ادامه بیان کرد: قومیت‌گرایی خلاف اسلام است و باید وحدت و اعتصام به حبل‌الله سرلوحه کار ما باشد. حفاظت از داده‌های ملی در بستر شبکه‌های اجتماعی به عنوان یکی از ارزش‌های مهم مطرح است.

شهریاری در پایان سخنان خود به شبکه‌سازی به عنوان گامی دیگر در مسیر مقابله با تهدیدات دشمن اشاره کرد و گفت: شبکه‌سازی مؤلفه‌هایی دارد که شامل مبادله اطلاعات، تعریف پروژه‌ها در بستر شبکه و ایجاد ارتباط وثیق بین آحاد شبکه است که می‌تواند منجر به تراکنش‌ها و تعاملات مؤثر شود.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir