به گزارش میراث آریا، نشست کرمان و ره‌ساخت‌های راه‌ابریشم ۲۱ آذر ۱۴۰۳ در آستانه شروع هفته پژوهش با حضور سعید شاهرخی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان، امیر حسن‌زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مهناز اشرفی رئیس پژوهشکده ابنیه و محوطه‌های تاریخی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، سیدمهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی و جمعی از مسئولان شهرستان، فعالان و اساتید دانشگاه در کاروانسرای جهانی گنجعلیخان برگزار شد.

 سعید شاهرخی در حاشیه این نشست گفت: هفته پژوهش سال جاری با شعار پژوهش، فناوری و مشارکت مردم مسیری در پیشران توسعه کرمان در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تعریف کرده است.

 مدیرکل میراث‌فرهنگی با تقدیر از حضور مسئولان اجرایی، جامعه دانشگاهی و بخش خصوصی افزود: به داشته‌های کرمان افتخار کرده و هم‌افزایی و حضور جمع مسئولان، دانشگاهیان و بخش خصوصی در همراهی و همدلی با میراث‌فرهنگی، نویدبخش حرکت درست در مسیر توسعه استان کرمان در بخش‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی است.

 او در ادامه بیان کرد: دغدغه معرفی داشته‌های استان با تعریف رویدادها و همراهی اتاق بازرگانی در حال انجام بوده و نمونه‌های آن برگزاری این نشست و برپایی همایش بین‌المللی راه ابریشم در بهمن‌ماه ۱۴۰۳، برگزاری کارگاه آموزشی رسانه و میراث‌فرهنگی و نشست باستان‌شناسان کشور در پایان سال است.

هدف همایش راه ابریشم جریان‌سازی دائمی است

 مهناز اشرفی رئیس پژوهشکده ابنیه و محوطه‌های تاریخی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این نشست گفت: جریان‌سازی دائمی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و بر پایی رویدادهای علمی و پژوهشی در کنار ایجاد تحرک و جریان‌سازی در بخش‌های علمی و دانشگاهی، اجرایی و خصوصی کمک‌کننده توسعه پایدار در بخش میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شده و از طرفی فرصتی برای معرفی توانمندی‌های کشور به جهانیان است.

 اشرفی ضمن تشکر از مدیرکل میراث‌فرهنگی کرمان برای پیگیری برگزاری همایش بین‌المللی راه ابریشم در کرمان افزود: تجربه برگزاری رویدادها در کرمان خوب بوده و حضور متخصصان در استان در کنار تمام مزیت‌ها حصول ایجاد منابع علمی تأثیرگذار و معتبر در حوزه راه‌ابریشم است.

 او در پایان خاطرنشان کرد: راه ابریشم جریانی است که در دنیا به راه افتاده و با برگزاری این همایش به تثبیت جایگاه ایران در این مسیر فرهنگی و تجاری کمک می‌شود چون راه‌ها نه‌تنها مسیر تجارت بلکه راهی برای انتقال و تبادل اندیشه و فرهنگ بوده و شناخت درست مسیر راه ابریشم کمک‌کننده ساخت برند و تجاری‌سازی، بهره اقتصادی و توسعه پایدار است.

در حاشیه این نشست تفاهم‌نامه همکاری های متقابل و دوجانبه میان اداره‌کل میراث‌فرهنگی و دانشگاه آزاد اسلامی کرمان به امضا رسید.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir