به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام مصطفی کرمی در برنامه تلویزیونی «یکی از ما» که هر شب از شبکه سه و مستند سیما روی آنتن می‌رود حضور پیدا کرد و در کنار مجری برنامه ابوالفضل همراه بازیگر شناخته شده پای صحبت‌های حجت‌الاسلام سیدمرتضی اسماعیلی مبلّغ فعال شهرستان کندر نشستند. حجت‌الاسلام اسماعیلی به واسطه حضور مؤثر خود در این شهرستان سوژه مجموعه مستند «یکی از ما» شد.  پیش از گفت‌و‌گو با سوژه این مستند حجت الاسلام مصطفی کرمی نیز درباره کودکی خود که در منطقه‌ای در جنوب تهران بزرگ شده است و درباره چگونگی روی آوردن خود به کسوت روحانی و تبلیغ دین صحبت کرد.

حجت‌الاسلام کرمی در پاسخ به این پرسش که چگونه فردی از دل محله‌ای پرشور و هیجان‌انگیز مانند دروازه غار، مسیر روحانیت را انتخاب کرده، گفت: «محله‌های پرجنب‌وجوش جنوب شهر، به‌ویژه دروازه غار، همواره استعدادهای درخشانی را پرورش داده‌اند. من نیز محصول همین خاکم. اما نکته جالب اینجاست که گاهی اوقات همین افراد در نقطه‌ای از زندگی خود، مسیرشان را تغییر می‌دهند و به سمت معنویت و روحانیت می‌آیند. گویی فطرت انسان، همانند یک قطب‌نما، همیشه به سمت نور و معنویت گرایش دارد. حتی در دل آشوب‌ها و درگیری‌ها، این نور درونی می‌تواند راه را به سوی کمال نشان دهد.»

کرمی میهمان برنامه نیز در خصوص تحول افراد که با پیشرفت تکنولوژی همچنان شاهدش هستیم و یکی از نمونه‌های بارز آن شهدای مدافع حرم مانند شهیدمجید قربانخانی هستند توضیح داد: این قضیه حریت و تحول افراد از اول خلقت بشر بوده است و مربوط به نسل قبل از انقلاب و بعد از انقلاتب نیست و تا زمانی که خدا خدایی می‌کند این قصه تکراری تاریخ است.

وی در پاسخ به این سؤال که می‌توانیم افرادی که متحول شدند را قهرمان بنامیم بیان کرد: به نظرم بله میتوان آنها را قهرمان نامید چرا که با یک غول بی‌شاخ و دمی که اسمش هوای نفس است مبارزه می‌کنند.

پس از نمایش سریال «یکی از ما» به صورت میان برنامه در ادامه ابوالفضل همراه از حجت‌الاسلام سیدمرتضی اسماعیلی مهمان دیگر برنامه که یکی از روحانیون تأثیرگذار است و یک قسمت از سریال «یکی از ما» نیز مربوط به فعالیت‌های او است دعوت کرد و با او به گفت‌و‌گو نشستند.

در ادامه حجت‌الاسلام سیدمرتضی اسماعیلی درباره فعالیت‌های خود در شهرستان کندر و چگونگی انتخاب این شهر برای فعالیت تبلیغی خود گفت: من پیش از کندر در شهرستان شازند در استان اراک و همچنین جنوب کرمان بوده‌ام و علاقه زیادی به تبلیغ داشتم و به طور تخصصی دوست داشتم این حوزه را انتخاب کنم و در تبلیغ خودم را موفق تر دیدم و بحث این بود که کجا به من بیشتر نیاز دارد. قبل از کندر هم در اراک بودم که خدا را شکر مردم با من همراه بودند و یک گروه تشکیل شد.

وی افزود: اگر بخواهد کاری ثمره داشته باشد اول باید یک تیم تشکیل شود تا کار به ثمر برسد. می‌گویند یک دست صدا ندارد اما اگر بخواهد کارهای بزرگ انجام شود باید یک گروه تشکیل شود.

حجت‌الاسلامی کرمی نیز درباره مهمترین ویژگی نسل جدید طلبه‌های جوان اظهار کرد: طلبه‌های جوان مهمترین نیازهای زمان و مکان خود را می‌شناسند و فرزند زمان خویش هستند و متناسب با نیازهای روز جلو می‌روند. امام حسن عسگری(ع) از طلبه‌هایی که کار تبلیغی می‌کنند با عنوان ایتام آل محمد یاد می‌کند چرا که فعالیت در مناطق محروم به خصوص که انگیزه مادی هم وجود ندارد یک جهاد نفس عجیب است و خودشان را در معرض قرار می‌دهند تا موجب شکوفایی یک منطقه شوند مثل حاج قاسم سلیمانی که در یک روستای دور افتاده در کرمان به وجود آمد.

یکی از بخش‌های برنامه پخش قسمت کوتاهی از مستند یکی از ما  است که در این قسمت به فعالیت‌های سید مرتضی اسماعیلی پرداخت.. یکی از نکات جالب صحبت‌های حجت الاسلام اسماعیلی این است که مردم شهر کندر به این نکته توجه دارند که محصول‌شان که انگور است به دست چه کسی می‌رسد و مال شبهه ناک به زندگی آنها وارد نشود.

وی در خصوص آغاز فعالیت‌های خود در این شهر گفت: قبل از وردم به اینجا درباره کندر تحقیق کردم و از هفت ماه قبل از من مسجد جامع آنجا امام جماعت نداشت و حدود یکسال طول کشید تا من را به عنوان یک روحانی که قرار است در کنار آنها قرار بگیرم پذیرفتند و امام و جلو دار باشد نه صرفاً کسی که نماز جماعت می‌خواند و به خانه برمی‌گردد.

شیخ مصطفی کرمی درباره ویژگی‌های یک طلبه که در میان مردم مقبول باشد و مردم با او همراه باشند گفت: قول و فعل روحانی هماهنگ باشد و با مردم داد و ستد عاطفی داشته باشد و مردم احساس کنند یکی آمده از جنس خودشان و تواضع باشد و مهمتر اینکه طبیب دوار به طبه یعنی او سراغ مردم برود نه مردم دنبال او باشند و به نظرم رمز موفقیت این بزگوار(سید مرتضی اسماعیلی) که توانسته اصلاحاتی در شهر کندر اتفاق بیفتد همین مردمی بودن است.

درپایان حجت‌الاسلام سیدمرتضی اسماعیلی درباره مشکلات محل فعالیت خود خاطرنشان کرد: بعد از گذشت 15 سال از شهر شدن کندر زیرساختی وجود ندارد و تمام پایگاه‌ها و مراکز درمانی را مردم ساخته‌اند و مهمترین مشکل نبود برق است.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir