«بسیار باید از رودها، رودبارها، و رودسارهای این مرز و بوم نوشت، تا چشمی گشوده شود که ما با آب مان چه کردیم! آبی که در این جغرافیا قیمتی تر از گوهر است.
– ایسنا/اصفهان بسیار باید از رودها، رودبارها، و رودسارهای این مرز و بوم نوشت، تا چشمی گشوده شود که ما با آب مان چه کردیم! آبی که در این جغرافیا قیمتی تر از گوهر است.
کاری که ادبیات می تواند بکند اگر وقعی به آن بگذاریم، پیش آگاهی و روشنگری در بستری واقع نما و همراه کردن انسان با طبیعت است.
این را ابراهیم دمشناس در گفت وگو با ایسنا بیان کرد که یکی از نویسندگان تأثیرگذار در سال های اخیر بوده است.
او معتقد است که جشنواره های دانشجویی می توانند بسیار موثرتر از جشنواره های مشابه باشند، چراکه هم دانشجویان در مرحله ای از زیست شان هستند که درونیات خود را در قالب هنری روی کاغذ بیاورند و هم در تماس و برخورد اساتید فن هستند که در این زمینه آنها را راهنمایی کند به ویژه اگر داوری سنجیده ای نیز در میان باشد.
این رمان نویس افزود: جشنواره دانشجویی داستان کوتاه زاینده رود که امروزه تاریخچه ای برای خود دارد می تواند فضای جدیدی در ادبیات داستانی به دور از مرکز باز کند تا به دور از مکررات قلم فرسایی کنند و صفحه تازه ای از زیست عمومی و مخاطراتِ پیش روی آن را روایت کنند.
source