فرزاد حسنی گفت: قابلیتهای فیلمسازان جوان نباید نادیده گرفته شود، زیرا میتواند استقلال فیلم کوتاه را هر روز بیشتر کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، شاید اصطلاح فیلم کوتاه را بارها شنیده باشید. بخشی از سینما که فیلم هایش هم زمان کمتری نسبت به یک فیلم بلند دارند و هم با هزینه و امکانات کمتری ساخته میشوند.
فیلم کوتاه در سینمای ایران سال ۱۳۴۷ با عنوان سینمای آزاد متولد شد. سینمایی که به مرور تقویت شد و توانست افرادی مانند کیانوش عیاری، مهدی صباغ زاده و یا فریدون جیرانی را به سینمای بلند ایران معرفی کند.
در این سالها انجمن سینمای جوانان ایران با فعالیت دفاتر خود در تمامی استان ها، قدمهای مهمی برای استقلال سینمای کوتاه برداشته است. تاییدیه آکادمی اسکار بر جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، یکی از اسنادیست که ثابت میکند فیلم کوتاه ایران در سطح بین الملل هم به رشد و شکوفایی رسیده است.
فرزاد حسنی بازیگر و مجری که در چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران هم ایده پردازی یکی از آثار را برعهده داشت، درباره استقلال این بخش از سینما گفت: فیلم کوتاه چندین ویژگی دارد که باعث میشود سینماگران آن را مقدمهای برای فیلم بلند بدانند. اما در حقیقت این بخش از سینما یک سینمای مستقل است.
وی افزود: همین چند وقت پیش که تهران میزبان چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران بود، استقبال مهمانان داخلی و خارجی همه ما را شگفت زده کرد. به معنای واقعی جا برای سوزن انداختن پیدا نمیشد. این قابلیتها نباید نادیده گرفته شود و با حمایتهای لازم استقلال سینمای کوتاه میتواند بیشتر شود.
source