ماجرای فرمانده‌ای که «تُنب» را پس گرفت، برگزاری یک کنسرت در تهران چقدر آب می‌خورد؟، ۱۸ سالگی نهاد متولی مد و لباس بدون جایگاه و بودجه مشخص!، ماجرای عکس پُرحاشیه فاطمه گودرزی چه بود؟، اسطوره‌ای که در ایتالیا درخشید اما در ایران مهجور ماند!، تذکرهای شهاب حسینی درباره داوری‌های جشنواره فیلم کوتاه تهران، و … از جمله اخبار این هفته فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا، تاریخ گواهی می‌دهد که آب و خاک «خلیج فارس» چون خون و تن بخشی از وجود هر ایرانی است و هر گونه دست درازی به سر حدات و کرانه‌های آن اعلان جنگی آشکار علیه ایرانیان خواهد بود که بارها با اهدای خونشان خلیج فارس را از گزند تجزیه و اشغال حفظ کرده‌اند.

فرمانده‌ای که «تُنب» را پس گرفت

باید به جاده جهانی نشر بازگردیم!

یک ناشر و روزنامه‌نگار با پرداختن به چند و چون حضور ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت، درباره ضرورت حضور ایران در این رویداد جهانی نشر گفت.

مورخی که گورجای او نامشخص است!

«ابوالفضل محمد بن حسین بیهقی» دبیر و مورّخ دورهٔ غزنوی مؤلف تاریخ بیهقی بود و «تاریخ بیهقی» اثر او از مهم‌ترین متون نثر فارسی است که آن را آینه گویایی از مسائل گوناگون دربار غزنه و جامعه عصر پنجم قمری ایران معرّفی می‌کنند.

برگزاری یک کنسرت در تهران چقدر آب می‌خورد؟

این روزها قیمت بلیت‌های کنسرت در سالن‌های اسپیناس پالاس، سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی و وزارت کشور از مرز یک میلیون تومان هم عبور کرده است و انتظار می‌رود سقف قیمت بلیت برج میلاد هم به زودی به همین رنج قیمت برسد. اما این افزایش قیمت‌ها موجب ایجاد یک سوال می‌شود؛ اینکه مگر اجاره یک شب این سالن‌ها که دولتی هم هستند، چقدر هزینه برمی‌‎دارد که تهیه‌کنندگان مجبور به فروش بلیت‌ با چنین قیمت‌هایی می‌شوند؟

این بچه‌ها از موسیقی فرار می‌کنند!

مینا افتاده درباره داوطلبان حضور در جشنواره موسیقی جوان می‌گوید: «بچه‌هایی که توسط کلاس خصوصی در شهرستان‌ها موسیقی را دنبال می‌کنند، یا خانواده هدایتشان می‌کند یا خودشان خانواده را قانع می‌کنند که ساز یاد بگیرند و با دل و جان هم کار می‌کنند. درصورتی که موسیقی برای بچه‌های هنرستان که به اصرار خانواده موسیقی می‌خوانند، همانند همان بچه‌هایی می‌شود که مثلا از درس عربی فرار می‌کنند.»

مسجد نهادهای متعدد دارد؛ اما متولی ندارد!

مسجد در تاریخ انقلاب اسلامی یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های اجتماعی و فرهنگی و همچنین سیاسی به شمار می‌رود اما در طول دهه‌های اخیر فعالیت‌های آن کمرنگ شده است زیرا در مساجد نهادهای زیادی حضور دارند اما متولی برای مسجد وجود ندارد.

کلاف سردرگم تولید «بازی‌های فکری» در میان بی‌برنامگی مسئولان!

نداشتن اتحادیه تخصصی و نبود نهاد متولی مشخص، مهم‌ترین چالش برای صنعت بازی و سرگرمی کشور است؛ موضوعی که حتی باعث می‌شود تولیدکنندگان بازی‌های فکری یا مجبور شوند در دسته صنف «بسته‌بندی کاران» قرار گیرند و یا با تولیدکنندگان درب و پنجره‌های پلاستیکی در یک رسته شغلی دیده شوند. با این وجود اینها تنها چالش‌های موجود نیست و یک تولیدکننده و توزیع کننده بازی‌های فکری توضیحات بیشتری در این زمینه به ایسنا ارائه داده است.

۱۸ سالگی نهاد متولی مد و لباس بدون جایگاه و بودجه مشخص!

کارگروه ساماندهی مد و لباس حالا در شرایطی در آستانه ۱۸ سالگی قرار گرفته است که همچنان با چالش‌های قابل توجهی دست و پنجه نرم می‌کند. چالش‌هایی که باعث شده علی‌رغم رسیدن فعالیت کارگروه به این سن، اما هنوز هم تکلیلف جایگاه آن به شکل دقیق مشخص نباشد، ردیف بودجه مستقل و کافی برای دستیابی به اهداف تعیین شده نداشته باشد، نگاه‌های سلیقه‌ای مانع از اجرای قانون شود و در نهایت علی‌رغم فرابخشی بودن این نهاد، چشم امید همه برای رفع مشکلات به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.

خبرهایی از دو سریال «سلمان فارسی» و «موسی (ع)»

رئیس سازمان صدا و سیما به پشت صحنه دو مجموعه نمایشی الف ویژه «سلمان فارسی» و «حضرت موسی (ع)» رفت و از نزدیک در جریان آخرین تحولات و فرایند پیشرفت تولید این دو مجموعه نمایشی قرار گرفت و از روند تولید ابراز رضایت کرد.

ماجرای عکس پُرحاشیه فاطمه گودرزی چه بود؟

فاطمه گودرزی این روزها در حال بازی در یک سریال جدید برای تلویزیون است و تاکید کرد که حالش خوب است.

ساخت سریال «پوریای ولی» به کجا رسید؟

مسعود جعفری جوزانی درباره وضعیت ساخت سریالش «پوریای ولی» که نگارش آن به سالها پیش برمی‌گردد، اظهار کرد: در صدا و سیما به شدت دنبال این بوده‌اند که «پوریای ولی» ساخته شود ولی تا به امروز هیچ اتفاقی نیفتاده است.

ویزای ازبکستان برای شهروندان ایران لغو می‌شود؟

سفیر ازبکستان در ایران درباره اقدام متقابل این کشور برای لغو کامل ویزا برای شهروندان ایرانی توضیحاتی داد و گفت: ویزای ازبکستان برای شهروندان ایران الکترونیکی صادر می‌شود.

بفرمایید یک بشقاب دیپلماسی

بسیاری از کشورها، هنگامی که صحبت از تبلیغ وجهه خود به جهان می‌شود، بهترین راه برای به دست آوردن قلب‌ها و ذهن‌ها و رفع تنش‌ها را از طریق غذا پیدا کرده‌اند. «دیپلماسی غذا» در واقع یک کارکرد سیاسی در تلاش برای بازتعریف وضعیت یک کشور است. نمادی ملموس که در غذاخوری سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در رستورانی در قلب مصر، آن هم در بحبوحه ناآرامی‌های خاورمیانه، نمود دارد.

گردشگری ایران هنوز به قبل از کرونا برنگشته است

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس با بیان اینکه یک‌شبه با ایران‌هراسی نمی‌توان مقابله کرد، گفت: گردشگری ایران هنوز به وضعیت پیش از دوران کرونا برنگشته است.

بهشتی: چرا ساکت هستید؟

سیدمحمد بهشتی با اشاره به بند پ ماده ۸۳ قانون برنامه هفتم توسعه که به بازنگری حریم در بناها و محوطه‌های تاریخی می‌پردازد، گفت: بخش میراث فرهنگی برنامه هفتم توسعه را مطالعه کنید. همه مسأله میراث فرهنگی این است که حریم را کوچک کنند! یعنی از همین حفاظت نصفه و نیمه هم منصرف شوند. چرا ساکت هستید؟

اسطوره‌ای که در ایتالیا درخشید اما در ایران مهجور ماند!

شهرسوخته شاید در مقابل تخت جمشید، شوش و بین‌النهرین آنچنان‌که باید شناخته شده و مشهور نباشد اما باستان‌شناسانی که از دهه ۷۰ در سرزمین باد و آفتاب، عمر خود را گذاشته‌اند معتقدند «شهر سوخته هیچ‌چیز از بین‌النهرین و تخت جمشید کم ندارد». نتیجه این سه دهه کاوش‌ مدتی پیش در شهر لچه ایتالیا به نمایش گذاشته شد که استقبال پرشوری را به همراه داشته است، درحالی‌که همین نمایشگاه سال گذشته در ایران در مهجوریت برگزار شد.

پاسخ‌های وزیر ارشاد درباره تغییر دبیر جشنواره فجر، معاون هنری و فیلم‌های زیرزمینی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن توضیح علت تأخیر در معرفی برخی معاونان خود، نکاتی را هم درباره وضعیت سینمای بین‌الملل ایران و فیلم‌هایی که از ایران معرفی می‌شوند ولی فقط نسخه قاچاق آنها به مخاطب ایرانی می‌رسد، بیان کرد.

ماجرای بلیت سوزی و ماندن تماشاگران پشت درب‌ها چیست؟

کارگردان نمایش «گور پلاس» هرچند بابت استقبال تماشاگران از نمایشش خوشنود است، اما می‌گوید که هر شب تعدادی از تماشاگران به دلیل شرایط خاص تئاتر شهر، نمی‌توانند به موقع در سالن حاضر شوند و بلیت‌شان می‌سوزد.

این آثار برای همه مناسب نیست!

محدودیت سنی برای تماشای آثار نمایشی، مقوله‌ای است که در جهان تعریف شده ولی در کشور ما عموما چندان جدی گرفته نمی‌شود.

محکومیت غیابی یک سینماگر به ۸/۵ سال حبس

الکساندر رودنیانسکی، تهیه کننده نامزد اسکار اوکراینی به طور غیابی به حبس در روسیه محکوم شد.

تذکرهای شهاب حسینی درباره داوری‌های جشنواره فیلم کوتاه تهران

مراسم اختتامیه جشنواره فیلم کوتاه تهران با حضور هنرمندان و مدیران سینمایی در حالی برپا شد که شهاب حسینی بازیگر و داور این رویداد دو نکته قابل تامل درباره داوری‌ها گفت.

پیشنهادهایی برای خواندن:

کشورهایی که عامل بین‌المللی شدن جنگ بودند

حسین علیزاده: عشق و احساس را با اپلیکیشن آموزشی نمی‌توان آموخت!

کشف بقایای یک دژ ۱۶۰۰ساله

این دو جنگ‌سالار خلیج‌فارس را باید بشناسید

۹۰ سالگی سوفیا لورن؛ ۲۰ نقش به یادماندنی

«تکرار تاریخ» به روایت داودنژاد

وطن فروشی به سبک کومله

انتهای پیام

source

توسط irmusic4.ir