به گزارش میراث‌آریا، محسن معصوم علیزاده در حاشیه برگزاری این جشنواره با اشاره به همکاری میراث فرهنگی و بهزیستی همدان در برگزاری این جشنواره، اظهار کرد: جشنواره امید۳ جشنواره‌ای کشوری است که در حال حاضر در سطح استانی و سپس در سطح منطقه‌ای برگزار خواهد شد و نفرات برتر به بخش کشوری راه پیدا خواهند کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان افزود: در جشنواره استانی آن که امروز در رستوران و سفره‌خانه سنتی یاقوت همدان برگزار شد، ۲۰ نفر از معلولین استان شامل مبتلایان به سندروم داون، توان‌یابان جسمی حرکتی و افراد نابینا حضور داشتند.

او افزود: توان‌یابان در این جشنواره در پخت سه نوع غذای سنتی همدان شامل کباب سرداشی، آش اوماج و آبگوشت کلم قمری به مسابقه پرداختند.

معصوم علیزاده در ادامه گفت: علیرغم اینکه توان‌یابان از نظر جسمی در تنگنا قرار دارند، اما سرشار از ذوق و هنر و انرژی هستند و در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند.

او خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره‌ای علاوه بر اینکه می‌تواند از نظر گردشگری خوراک به معرفی بهتر استان بپردازد، از طرفی به افزایش روحیه، اجتماعی شدن بیشتر، افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس مددجویان کمک می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان افزود: دراین مسابقه پس از داوری جشنواره، نفرات برگزیده به مرحله نهایی مسابقه منطقه‌ای که آبان‌ماه در استان کرمانشاه و با حضور نمایندگان پنج استان غرب کشور (ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان و کردستان) برگزار می‌شود، راه می‌یابند.

در این جشنواره یک روزه، حاضرین به پخت غذاهای بومی محلی همدان شامل کباب سرداشی، آبگوشت کلم قمری و آش اوماج پرداخته و در پایان با نظر هیات داوران، نفرات برتر به این شرح مشخص شدند.

گروه توان‌یابان جسمی حرکتی:  نوشین ایران پور (آبگوشت کلم قمری)

گروه توان‌یابان نابینا: معصومه سهیلی فرد(آش اوماج)

گروه توان‌یابان مبتلا به سندروم داون : ثنا میرزایی (کباب سرداشی)  

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir