بهگزارش میراثآریا، یاسر قندهاری روز یکشنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۳ در حاشیه این رویداد صنعت قهوه و نوشیدنی را یک ظرفیت گردشگری دانست و گفت: صنعت قهوه و کافیشاپها به دلیل رشد سریع و تأثیرگذاری بالا، به یکی از عوامل مهم در توسعه صنعت گردشگری تبدیلشدهاند. گردشگران اغلب به دنبال تجربه طعمهای محلی و محیطهای خاص هستند که این ۲ صنعت در ارائه آنها نقش بسزایی دارند.
معاون گردشگری استان گلستان در خصوص بهبود صنعت قهوه و نوشیدنی و تأثیر آن روی صنعت گردشگری بیان کرد: مراکز سِرو غذا، خوراک و نوشیدنیها از صنعت گردشگری جدا نیستند و قهوه میتواند یکی از مثالها و وجه تمایز یک مجموعه گردشگری باشد، کما اینکه دیده می شود بسیاری از استانهای کشور به دلیل غذا، نوشیدنی و یا شیرینی معروف خود حجم زیادی از گردشگر غذایی را به خود جذب میکنند.
او با اشاره به اینکه قهوه بهعنوان یکی از محبوبترین نوشیدنیها، بخشی از فرهنگ محلی مقاصد مختلف گردشگری است، تصریح کرد: کافیشاپها به جاذبههای گردشگری تبدیلشدهاند، برخی از آنها به دلیل قدمت یا طراحی خاص، مقصد گردشگران هستند.
قندهاری جایگاه ایران در صنعت قهوه را ویژه دانست و اظهار کرد: این جایگاه همانند گنجی است که روی آن از غبار پوشیده شده است و ما خود باید جایگاهمان را کشف کنیم. توجه به فرهنگ خوراک و نوشیدنی خاورمیانه و سنتها چیزی است که دنیا به آن میپردازد و ما از آن غنی و سرشار هستیم.
انتهای پیام/
source