و اگر این سرمایه در خدمت ابتذال باشد، سقوط جامعه را بدنبال دارد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از اصحاب مطبوعات در مشهد گفت: وقتی شما موسیقی را در خدمت ابتذال گرفتید، فرهنگ ابتذال را گسترش می دهید، پس باید دقت بیشتری در پرداختن به این هنر و سرمایه های فرهنگی صورت گیرد.

آیت الله سید احمد علم الهدی با اشاره به نقش تأثیرگذار ادب و هنر در توسعه فرهنگی افزود: من نیز غریبه با عرصه هنر، شعر و هنرهای نمایشی نیستم، در ایام جوانی به عنوان نویسنده در تئاتر فعالیت داشتم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مفاهیم استکبارستیزی، خودباوری و انقلاب ساز شاهنامه فردوسی گفت: شاهنامه یک اثر انقلاب ساز است که متأسفانه به این ابعاد آن زیاد پرداخته نشده است.

آیت الله علم الهدی افزود:شعر و ادب می تواند نقش پررنگی در توسعه و ارتقای ارزش های انقلابی در فرهنگ کشور داشته باشد.

او گفت: برخی جریان های سیاسی به دنبال رسیدن به قدرت و تغییر نظام ارتباطی و روابط بین المللی کشور هستند، این جریان ها حضور افراد متدین، ارزشی و دنباله رو ولایت را مانع قدرت یابی خود می دانند.

source

توسط irmusic4.ir