به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ در این نمایشگاه که ۳۸ تابلو از آثار استاد علی بحرینی به نمایش در آمده است، صحنه های مختلفی از واقعه عاشورا و زندگی امام علی(ع) در ابعاد مختلف با تکنیک و سبک تلفیقی از رئالیسم و امپرسیونیسم به تصویر کشیده شده است.
در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، چهره هایی هم چون حسام الدین سراج، خواننده، حسن روح الامین، نقاش، محمد خراسانی زاده، مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محسن خاتمی، رئیس فرهنگسرای نیاوران، محمد زروئی نصرآباد، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری نام، سید شهاب الدین شکیبا، قائم مقام مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، مهدی متولیان، عضو انجمن تجسمی بنیاد روایت فتح و… حضور داشتند.
محمد خراسانی زاده، مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد، با اشاره به هنر اساطیری ایرانی از گذشته تا کنون گفت: هنر ایرانی وقتی با یک شور و اشتیاق خاموش نشدنی به نام محبت اهل بیت و داغ عزای سیدالشهدا (ع) ترکیب شود، پدیده ای خلق می شود که همواره ماندگار می ماند و با زبان هنر بر دل می نشیند.
حسام الدین سراج، از هنرمندان برجسته عرصه موسیقی نیز ضمن بازدید از این نمایشگاه، با ارزشمند خواندن آثار علی بحرینی، عنوان کرد: این آثار با انتخاب بسیار جالب از صحنه های عاشورا، در عین این که یک بیان رئال دارد ولی به شیوه ای سورئال نیز است. هر کدام از این آثار مانند یک رمان و شعر است و امیدوارم مردم از این نمایشگاه و آثار دیدن کنند.
سید محسن خاتمی رئیس فرهنگسرای نیاوران نیز در مصاحبه با واحد مرکزی خبر، عاشورا را به عنوان برجسته ترین رویداد تاریخ انسان که ستیز بین حق و باطل است عنوان کرد و گفت: پرداختن اهالی هنر به این رویداد فرصتی است که میتوان با خلق آثار ارزشمند و فاخر هنری، پیغام انسانیت، عدالت و حق جویی را با زبان هنر به دیگران رساند.
لازم به ذکراست نمایشگاه نقاشی های عاشورایی «رستاخیز» تا ۱۲ مردادماه در نگارخانه اصلی فرهنگسرای نیاوران ادامه دارد و میزبان عموم علاقه مندان به هنرهای تجسمی است.
انتهای پیام/
source