جلسه هماهنگی معاونت خادمیاری و گزینش کانون‌های خدمت رضوی استان تهران بعد از ظهر روز پنج‌شنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) با حضور مسئولان خادمیاری و گزینش مناطق ۲۲ گانه تهران و شهرستان‌های این استان در مجموعه فرهنگی شهید غنی‌پور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، سردار صفرعلی براتلو مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران در این نشست ابتدا محرم و صفر را گرامی داشت و با اشاره به این سخن از امام خمینی (ره) که فرمود «این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است»، گفت: انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب عاشورا و پیروزی خون بر شمشیر است. همه باید تلاش کنیم تا محرم و صفر به خوبی و با عظمت گرامی داشته شود.

وی همچنین سالروز عملیات مرصاد را گرامی داشت و درباره شهید «غلامعلی رجبی» که در این عملیات به شهادت رسید، اظهار کرد: این شهید بزرگوار از شاعران آیینی و از ذاکران اهل بیت (ع) بود. اگر می‌خواهیم در سختی‌ها مقاوم باشیم، باید با سیره و خاطرات شهدا انس بگیریم و با ویژگی‌های شخصیتی و اخلاقی آن‌ها آشنا شویم.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران در ادامه از تلاش‌ها و اقدامات خادمیاران رضوی قدردانی کرد و بیان داشت: خوشبختانه با اقداماتی که در یک سال گذشته انجام شده، ساماندهی خوبی در خصوص گزینش خادمیاران رضوی و یاوران رضوی به عمل آمده است، البته باید درباره ثبت گزارش‌ها تلاش بیشتری صورت بگیرد.

براتلو متذکر شد: اقدامات و فعالیت‌های بسیاری در مناطق و شهرستان‌ها انجام شده است. من در بازدیدی که از شهرستان‌ها و دفاتر مناطق داشتم، در جریان این اقدامات قرار گرفتم، اما متاسفانه گزارش‌های آن‌ها و اطلاع‌رسانی‌های لازم به خوبی انجام نگرفته است.

استان تهران ۱۷ هزار خادمیار رضوی دارد

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران سپس خاطرنشان کرد: استان تهران جمعیت بسیار زیادی دارد و این مزیتی برای کانون‌های خدمت رضوی است؛ ضمن اینکه بسیاری از نخبگان در این استان سکونت دارند و ستادهای وزارتخانه‌ها، نهادها و سازمان‌ها در تهران مستقر است. همه این‌ها ظرفیت‌هایی است که می‌تواند مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی تاکید کرد: خادمیاران رضوی کارهای بزرگی می‌توانند انجام می‌دهند و می‌توان مراسم‌ها و رویدادهای بزرگ، ملی و اثرگذار برگزار کرد. استان تهران ۱۷ هزار نفر خادمیار رضوی دارد که هر کدام از آن‌ها برخوردار از توانمندی‌ها و ویژگی‌های خاصی هستند. اگرچه خادمیاران رضوی به صورت داوطلبانه به انجام فعالیت می‌پردازند، اما نباید فراموش کرد در دوران دفاع مقدس همین نیروهای مردمی و داوطلب بودند که توانستند پیروزی‌های بزرگ به دست بیاورند.

براتلو عنوان کرد: هر کدام از خادمیاران رضوی، چراغی در مناطق، محلات و شهرستان هستند. این‌ها باید هدایتگر در موضوعات مختلف به خصوص موضوعات فرهنگی باشند. کانون‌های خدمت رضوی تنها کمیته امداد نیست، بلکه این کانون‌ها باید در عرصه جهاد تبیین نقش‌آفرین و مبلغان و سفیران خوبی برای حضرت رضا (ع) باشند.

وی در ادامه خطاب مسئولان گزینش کانون‌های خدمت رضوی در مناطق و شهرستان‌ها تهران گفت: در جذب و گزینش آدم‌ها باید دقت کرد. لازم است نخبگان و موثرین را جذب کرد و به دنبال کسانی بود که میزان اثرگذاری آن‌ها زیاد باشد. جذب و تربیت نیروها باید منجر به تربیت سرباز برای امام زمان (عج) شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران این خبر را هم داد که طبق دستورالعمل ارسالی از سوی آستان قدس رضوی، کانون خادمیاران نوجوان نیز راه‌اندازی خواهد شد.

وی در همین رابطه گفت: این موضوع عرصه جدیدی است که باید برای جذب نوجوانان تلاش شبانه‌روزی و عالمانه انجام داد.

براتلو با یادآوری سختی‌های فعالیت در کانون‌های خدمت رضوی گفت: بدون شک با عنایت امام رضا (ع) و با وحدت و همدلی می‌توان کارهای بسیار بزرگی انجام داد.

هزار نفر در سال گذشته خادمیار شدند

جعفری معاون خادمیاری کانون‌های خدمت رضوی استان تهران نیز در این نشست در سخنانی اظهار داشت: خوشبختانه در ماه‌های گذشته اقدامات خوبی برای ساماندهی خادمیاران رضوی انجام گرفت. در سال گذشته یک هزار و سه نفر، از مجموع یک هزار و ۳۰۰ نفری که معرفی شده بودند، جذب شدند.

وی خاطرنشان کرد: ۸۰۰ نفر نیز در نوبت گزینش قرار دارند که تا پایان سال ممکن است به یک هزار و ۸۰۰ نفر برسد. همچنین حدود یک هزار نفر نوجوان در حال گزینش هستند.

جعفری این نکته را هم یادآور شد که یک خادمیار باید برخوردار از ویژگی‌هایی باشد. ضمن اینکه عملکرد هر یک از خادمیاران مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. 

در این همایش از مسئولان خادمیاری و گزینش در مناطق و شهرستان‌ها که فعالیت خوبی داشتند، قدردانی شد.  مدیر آموزش استان نیز به معرفی سامانه‌ خادمیاری و ارائه آموزش‌های لازم پرداخت.

انتهای پیام

source

توسط irmusic4.ir