مدیر کل هنرهای تجسمی خبر داد؛

محمد خراسانی زاده جزئیات بررسی سند ملی هنر‌های تجسمی در جلسه شورای هنر را تشریح کرد.

بررسی نسخه پیش نویس سند هنرهای تجسمی

محمد خراسانی زاده مدیر کل هنر‌های تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره روند پیشرفت سند ملی هنر‌های تجسمی و جزئیات بررسی آن در جلسه شورای هنر به خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما گفت: بعد از ابلاغ نقشه مهندسی فرهنگی کشور در سال ۹۲، یک تکلیف قانونی هم برای تدوین سند ملی هنر‌های تجسمی مبتنی بر راهبرد کلان ملی مشخص شد. یعنی این سند باید طوری تنظیم میشد که علاوه بر دارا بودن ابعاد فنی و محتوایی، جامعیت رویکرد‌ها را هم پوشش می‌داد. 

وی افزود: در بند‌های مختلف از نقشه مهندسی فرهنگی کشور، بر دستیابی به هنر متعهد به ارزش‌های اسلامی، هنر انقلابی، هنر معرفت افزا، بصیرت بخش، استکبارستیز، هنر انسان ساز و مطابق با سبک زندگی اسلامی ایرانی تاکید شده است؛ لذا در تدوین سند ملی هنر‌های تجسمی تمامی این موارد در نظر گرفته شده است.

سرپرست موزه هنر‌های معاصر تهران درباره روند تدوین این سند اظهار داشت: انجام امور مقدماتی برای تهیه سند در قدم اول به یکی از دانشگاه‌ها سپرده شد و اعضای این کارگروه اقدامات مختلفی از جمله پژوهش و مصاحبه‌ها را انجام داده بودند و نسخه اول سند هم اوایل سال ۱۴۰۱ آماده شد. بعد از حضور بنده به عنوان مدیر هنر‌های تجسمی، یکی از اهداف اصلی، نهایی کردن این سند قرار گرفت و در نهایت در اسفند سال ۱۴۰۲ نسخه پیش نویس آن به شورای هنر ارائه شد.

خراسانی زاده در خصوص بررسی نسخه پیش نویس سند ملی هنر‌های تجسمی در جلسه شورای هنر گفت: اعضای شورا نکاتی را لحاظ کردند که قرار است تا جلسه بعدی این نکات به بدنه سند تزریق شود. هدف این است که یک سند جامع برای تحقق اهداف و رویکرد‌های حاکمیتی در زمینه هنر و همچنین سندی موثر در تامین منافع اهالی تجسمی از جمله هنرمندان، نگارخانه داران، فعالان اقتصادی تجسمی و… تهیه شود.

وی تاکید کرد: بررسی نسخه نهایی سند ملی هنر‌های تجسمی به جلسه بعدی شورای هنر موکول شده است.

بر اساس این گزارش یکصد و چهارمین جلسه شورای هنر به ریاست محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بررسی «سند ملی هنر‌های تجسمی» اختصاص یافت. 

source

توسط irmusic4.ir