به گزارش خانه موسیقی ایران و به نقل از روابط عمومی پروژه، علی قمصری نوازنده و آهنگساز موسیقی ایرانی که نامزد دریافت جایزه جهانی «براوو» شده است، در نوروز ۱۴۰۳ به همراه ارکستر سمفونیک مسکو کنسرتی را اجرا خواهد کرد.
جایزه «براوو» یکی از جوایز معتبر جهانی در عرصه هنر و فرهنگ است. این جایزه تلاش میکند تا جایگاه روسیه را به عنوان مرکز دنیای فرهنگی اوراسیا تقویت کند. به طور کلی در جایزه «براوو» سفیران کشورهای مختلف در مراسم شرکت میکنند و مهمانان افتخاری این جوایز میشوند.
جایزه «براوو» بهترینهای سال را در بخشهای مختلف موسیقی مانند آلبوم کلاسیک سال، سالن کنسرت/ تئاتر سال، بهترین هنرمند جدید سال، بهترین اجرای مدرن از یک اثر کلاسیک، باله سال، بهترین خواننده مرد کلاسیک، بهترین خواننده زن کلاسیک، ارکستر سال، رهبر ارکستر سال، اپرای سال و ستاره جهانی معرفی میکند.
همچنین این جایزه برای موسیقی پاپ هم برگزیدگانش را در بخشهای مختلف معرفی میکند.
امسال و برای نخستین بار هنرمندی از موسیقی ایران یعنی علی قمصری به این رویداد جهانی دعوت شده است تا علاوه بر نامزدیِ دریافت یکی از جوایز این رویداد، اجرایی به همراه ارکستر سمفونیک مسکو داشته باشد.
قمصری درباره حضورش در این رویداد در یادداشتی کوتاه نوشته است: «به مهر یزدان، برای یکی از معتبر و مهمترین جوایز جهانی کاندید شدهام. اولین بار است که در این رویداد نمایندهای از ایران کاندید میشود. خلق موسیقی و نواختن برای شما بهترین هدیه خدا به من است، اما همزمانی اتفاقی این رویداد با نوروز را به فال نیک میگیرم و در آن حضوری موسیقایی خواهم داشت. امیدوارم که با همدلی شما و همسو کردن انرژی زیبایتان با حضورم، با دستی خالی از این رویداد باز نگردم. در تالار تاریخی بولشوی به همراه ارکستر سمفونیک مسکو، قطعه «برگ» را خواهم نواخت و شانس خود را برای سربلند شدن امتحان خواهم کرد. باشد که هنر، فریاد رسای صلح باقی بماند و تار ایرانی، صدای رسای ایرانمان شود و هدیهای در لحظه شکفتن سال جدید برای شما داشته باشم.»
این جایزه در روسیه به قدری با اهمیت است که در مهمترین تالار روسیه یعنی تالار تاریخی بولشوی برگزار میشود. از جمله معیارهای این جایزه برای انتخاب نامزدها و برگزیدگانش میتوان به هیاتی از داوران متخصص اشاره کرد که به شکلی کاملا حرفهای، هنرمندان کشورهای مختلف و آثارشان را در نظر میگیرند. همچنین برای این رویداد، میزان فروش آثار، استقبال مخاطبان و حتی میزان بازدید آثار در فضای مجازی هم اهمیت دارد.
source