به‌گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در آئین اختتامیه جشنواره سلاله به مقاومت مردم فلسطین اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم بدانیم کدام جبهه پیروز هستند اندکی تفکر به ما می‌گوید با وجود حمایت های دولت آمریکا از اسرائیل درست است صدمات زیاد بوده، اما با همه این حال، مردم فلسطین پیروز میدان هستند و راه حمله زمینی را بر دشمن بسته اند. هرچند تعداد زیادی شهید شدند اما مردم فلسطین این دفعه دست به کاری زدند که دشمن رو به اعمال وحشیانه آورده است.

وی اظهار کرد: استقامت امر مهمی است و استقامت مردم بی دفاع غزه برگرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است. آنجا که رزمنده فلسطینی  می‌گویند بدانید این سرزمین، سرزمین پیامبر (ص) و اسلام و حضرت مهدی(عج) است و  کودک فلسطینی می‌گوید ما خدا را داریم و شما ندارید و یا کودکی که وصیت می‌کند، این معرفت نتیجه فرهنگ ایثار و شهادت است.

حجت الاسلام خاموشی با اشاره به فرمایش رهبر کبیر انقلاب اسلامی که فرمودند: “ما با آپارتاید سر ستیز داریم” و رهبر معظم  انقلاب اسلامی که بارها اعلام کرده اند: “ما از هر کشوری که به مردم فلسطین کمک کند حمایت می‌کنیم” عنوان کرد: در سال گذشته بیش از سی کشور بهم ریختگی کشور ما را مدیریت می کردند و امروز می خواهند اسرائیل را حفظ کنند و نمی توانند.  

وی با بیان اینکه ولایت پذیری از خدا آغاز می شود و تا انبیا و اولیا ادامه دارد، گفت: بقاع متبرکه مکان‌های تعالی روح و تکامل انسان‌ها از نطر معنوی هستند که مردم با آنها ارتباط برقرار می‌کنند. بیش از 8 هزار بقعه متبرکه در سراسر کشور داریم که مردم دنبال حفظ این پلاک های معنوی هستند و سازمان اوقاف باید در این حوزه مدیریت بهینه داشته باشد به همین منظور در قانون آمده امنایی تعیین شوند که بقاع متبرکه توسط مردم اداره شوند.

رئیس سازمان اوقاف و آموز خیریه افزود: امسال سازمان اوقاف تصمیم دارد مجموعه بقاع را دارای طرح و برنامه کند و بقاع برنامه بودجه داشته باشند و بر این اساس عمل کنند. همچنین در حیطه فرهنگی و انجام مناسک و ادعیه باید به اوقات برگزار شود. خوشبختانه بقاع گزارش مطلوب در این زمینه داده اند.

وی عنوان کرد: برخی هیئت امنا درمورد کسری منابع صحبت می‌کنند با برنامه بودجه خاص اجرای نیات را به سمت بقاع می‌بریم و در دو سال گذشته برنامه قرآنی و کرسی تلاوت و جلسات تفسیر در بقاع برگزار شد. ظرفیت کالبدی که در حوزه بقاع در اوقاف موجود هست منحصر بفرد است و باید از این طرفیت بهره مند شویم. بقاع می‌توانند در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی کارکرد متنوع داشته باشند. باید برای بقاع برنامه‌ریزی شود مثلا دانش بنیان‌ها دعوت شوند و جشنواره برگزار کنند.

حجت الاسلام خاموشی گفت: قریب 100 هئیت مذهبی در بقاع حضور دارند که بر رونق بقعه می افزایند و برنامه‌های ادعیه باید در بقاع متبرکه جاری و سازی باشد. برنامه قرآن مجلسی و استماع در نظر بگیریم از قاریان برتر دعوت شود هرچه این جلسات تقویت شود جریان قرآن و اهل بیت را تقویت کرده ایم. از فضای بقاع متبرکه برای برگزاری جلسات آموزش روخوانی و روانخوانی، تفسیر قرآن، بیان احکام شرعی، سخنرانی مذهبی اجتماعی و انقلابی استفاده شود.  بقاع متبرکه از نظر رسانه ای باید فعال شوند و 
علاوه بر قرآن کرسی آموزش صحیفه و نهج البلاغه در بقاع متبرکه برگزار شود. کسی که با دعای صحیفه همراه شود می تواند اوصاف خوب را در خود ایجاد کند. 

وی تصریح کرد: پیشنهاد بعد در مورد نسل جوان است اقدامات خوبی در امامزاده قاسم در حال شکل گیری است باید جوانان را جذب معارف اهل بیت (ع) کنیم خانواده ها باید در برنامه‌ها شرکت کنند خوشبختانه افزایش درآمد بقاع را در سراسر کشور شاهد هستیم و این راه ادامه دارد و در برنامه های عمرانی شاهد پیشرفت‌های خوبی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir