تا دیر نشده علائمتو بگو، پزشکتو بگم:

تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوش، حلق و بینی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافت مشاوره

حلق و دهان، دروازۀ بدن هستن. وجود مشکل در اونها برای بقیۀ اندام‌ها هم مشکل ایجاد می‌کنه. تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوش، حلق و بینی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافتِ مشاوره

علت‌های مشاهدۀ خون در مدفوع می‌تواند هموروئید، بواسیر، کولیت روده و… باشه. برای تشخیص و درمان درست و به موقع، تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوارش بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافت مشاوره

اختلال خواب اگه جدی گرفته نشه، سلامت جسم و روان رو درگیر می‌کنه. تا دیر نشده علائمت رو به متخصص اعصاب و روان بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافت مشاوره

دردهای اسکلتی یکی از شایع‌ترین علائم ایرانی‌هاست، تا دیر نشده علائمت رو به متخصص طب فیزیکی و توانبخشی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافت مشاوره

سردرد علت‌های مختلفی داره؛ از اضافه وزن گرفته تا اختلال در هورمون‌ها. برای تشخیص درست علت سردردت تا دیر نشده علائمت رو به متخصص مغز و اعصاب بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافت مشاوره

سرطان معده سومین سرطان شایع ایران است. همین حالا علائمت رو به متخصص گوارش بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافتِ مشاوره

تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوش، حلق و بینی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافت مُشاوره

تا دیر نشده علائمت رو به متخصص ریه بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافت مشاوره

تا دیر نشده علائمت رو به کارشناس روانشناس بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافت مشاوره

اکستنشن مژه یک راه‌کار پرطرفدار برای از بین بردن کم‌پشتی مژه در بین خانم‌ها محسوب می‌شود. مهمترین مزیت این تکنیک شباهت زیاد آن به مژه‌های طبیعی و عدم ایجاد حس سنگینی روی چشم‌ها است.

در عصر حاضر تکنیک‎های مختلفی برای افزایش زیبایی به خصوص جذابیت چشم‌ها روی کار آمده‌اند. اکستنشن مژه یکی از این روش‌های نیمه دائمی است که به بلند دیده شدن و حالت‌دار به نظر رسیدن مژه‌های شما کمک می‌کند. پس از انجام اکستنشن، مژه‌ها متراکم‌تر می‌شوند و شما دیگر دائما به لوازم آرایشی همچون ریمل نیاز ندارید. از طرفی این روش باعث بهبود ضخامت، طول و رنگ مژه می‌شود، بنابراین می‌توان آن را یک عامل مهم در زیبایی چشم‌ها دانست. 

اگر شما هم به دنبال راه‌حل موقتی برای پرپشت دیده شدن مژه‌های خود هستید، در این مقاله از مجله درمانکده همراه ما باشید تا انواع اکستنشن مژه با عکس آن‌ها را بررسی کنیم.

اکستنشن مژه چیست؟

تصویر اکستنشن‌مژه چشم قبل و بعد
در این روش تارهای مژه با چسب مخصوص بر روی پایه مژه طبیعی شما چسبانده می‌شوند.

اکستنشن مژه به انگلیسی eyelash extension گفته می‌شود. در این روش مژه‌های مصنوعی ساخته شده از جنس مو به شکل تار به تار بین مژه‌های طبیعی اضافه خواهند شد. 

تارهای انتخاب شده مصنوعی باید به رنگ و جنس مژه‌های طبیعی شما شباهت زیادی داشته باشند تا باعث افزایش جلوه بیشتر چشم‌های شما شوند. برای اضافه کردن تار به تار مژه های مصنوعی از چسب مخصوصی استفاده می‌کنند. 

معمولا فرآیند اکستنشن مژه برای هر چشم حدود ۴۰ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد که می‌تواند بر اساس انواع مختلف اکستنشن متغیر باشد. اگر این تکنیک را توسط یک تکنسین متخصص زیبایی انجام دهید، آسیبی به مژه‌های طبیعی شما وارد نمی‌شود. از همین‌رو می‌توان اکستنشن‌مژه را یک روش موقت بسیار موثر برای پرپشتی مژه‌ها در نظر گرفت.

دوام اکستنشن مژه چقدر است؟

این تکنیک یک روش موقت است و طول عمر نسبتا کوتاهی دارد، اما به دلیل فرم و حالت زیبایی که در چشم ایجاد می‌کند بین خانم‌ها بسیار پرطرفدار است. عواملی مانند کیفیت تارهای مژه، روش اضافه کردن و نحوه مراقبت شما از آن‌ها، میزان ماندگاری اکستنشن را متغیر می‌کند. با این حال می‌توان طول عمر اکستنشن مژه را حدود چهار هفته تا ۲ ماه دانست که پس از گذشت این مدت به ترمیم نیاز دارند.

بیشتر بخوانید:لمینت مژه چیست؟

انواع اکستنشن مژه

با توجه به حالت و فرمی که اکستنشن مژه ایجاد می‌کند، انواع مختلفی برای آن در نظر گرفته‌اند. مدل‌های مختلف این تکنیک شامل موارد زیر می‌شوند:

کلاسیک

اکستنشن مژه کلاسیک با روش بسیار طبیعی به پرپشتی مژه‌های شما کمک می‌کند. در این روش بین هر ۲ تار طبیعی مژه، یک تار مژه مصنوعی قرار می‌دهند. بدین شکل حجم مژه‌ها به شکل طبیعی افزایش می‌یابند.

اسپایکی

در بین همه روش‌های موجود، اکستنشن مژه اسپایکی بسیار پرطرفدار است. تکنسین متخصص زیبایی در این روش، به تارهای مژه مصنوعی با توجه به حالت چشم‌های شما فرم می‌دهد. 

از همین‌رو اکستنشن اسپایکی را روش مناسبی برای پوشاندن ایرادات کوچک پلک می‌دانند. برای پررنگ‌تر دیده شدن مژه‌ها و افزایش حجم آن‌ها در روش اسپایکی، تارهای مصنوعی مژه به تک تک تارهای طبیعی اضافه می‌شوند.

والیوم

اگر هدف شما از انجام این تکنیک افزایش بیش از حد حجم مژه‌هایتان است، می‌توانید با خیال راحت اکستنشن مژه والیوم را انتخاب کنید. در این روش بین هر ۲ مژه طبیعی، ۲ الی سه تار مژه مصنوعی اضافه می‌شود.

تصویر اکستنشن‌مژه والیوم
این نوع اکستنشن یک روش مناسب برای افرادی است که به مژه‌های بسیار پرپشت علاقه دارند.

برای قرار دادن تارهای مژه مصنوعی روی مژه طبیعی از روش فن‌سازی استفاده می‌کنند. فن‌سازی به معنی چسباندن چندین تار مژه مصنوعی به یکدیگر است که محل اتصال آن‌ها یا همان فن روی تار مژه طبیعی قرار می‌گیرد. این فرآیند به پرپشتی چشمگیر مژه‌های شما کمک می‌کند. 

مگاوالیوم

روش اکستنشن مگاوالیوم یکی دیگر از تکنیک‌های پرطرفدار است که شباهت زیادی به مژه‌های والیوم دارد. تنها تفاوت آن‌ها را می‌توان در حجم پرپشت‌تر مژه‌های مگاوالیوم نسبت به اکستنشن والیوم دانست.

گربه‌ای

همان‌طور که از اسم این نوع اکستنشن مشخص است، حجم تارهای مژه مصنوعی در گوشه بیرونی چشم بیشتر می‌شوند تا چشم‌های شما حالت گربه‌ای داشته باشند.

تصویر اکستنشن‌مژه گربه ای
اگر به فرم چشم‌های گربه‌ای علاقه‌مندید، این نوع اکستنشن‌مژه به کشیده‌تر دیده شدن چشمان شما کمک می‌کند.

درواقع می‌توان گفت حجم اضافه کردن تارهای مژه مصنوعی در این روش یکسان نیست. اگر فرم چشمان شما گرد و نزدیک به هم است می‌توانید برای حالت‌دهی به آن‌ها از اکستنشن مژه گربه ای استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:لیفت چشم چیست؟

هیبریدی

یکی دیگر از انواع اکستنشن مژه، روش هیبریدی است که تارهای مژه مصنوعی با حجم پراکنده‌ای روی مژه‌های طبیعی قرار می‌گیرند. درواقع این نوع اکستنشن از نظم و قانون خاصی پیروی نمی‌کند. 

این روش را باید از لحاظ حجم تارهای مژه مابین کلاسیک و والیوم دانست، با این تفاوت که اکستنشن مژه هیبریدی از نوع کلاسیک سنگین‌تر و از نوع والیوم سبک‌تر است. از طرفی با وجود حجم پراکنده‌ای از تارهای مصنوعی مژه که در اکستنشن هیبریدی روی تارهای طبیعی اضافه می‌شوند، یک تکنیک بسیار ظریف و سبک به‌شمار می‌آید.

عروسکی

اکستنشن مژه عروسکی یکی از روش‌های پرطرفدار است که برای افرادی با پلک‌های افتاده گزینه مناسبی خواهد بود. اگر شما به داشتن چشمان درشت علاقه‌مندید می‌توانید هنگام اضافه کردن مژه از مژه‌کار خود بخواهید روش عروسکی را اعمال کند. 

در این روش از مژه‌های مدل والیوم و هیبریدی استفاده می‌کنند با این تفاوت که تارهای مژه به جای تجمع در گوشه پلک، وسط پلک قرار می‌گیرند. این نوع اکستنشن باعث بازتر دیده شدن چشمان شما می‌شود.

ابریشمی

مژه‌های ابریشمی از جنس الیاف مصنوعی شبیه به ابریشم ساخته می‌شوند. درواقع می‌توان آن‌ها را نوعی مژه ابریشمی مصنوعی دانست، زیرا ابریشم خالص قادر به شکل‌گیری نیست و نمی‌توان آن را به فرم دلخواه درآورد. 

اکستنشن مژه ابریشمی در حال حاضر بسیار پرطرفدار است. این نوع مژه‌ها مانند سایر روش‌ها به پرپشتی و بلند دیده شدن مژه‎ها کمک می‌کنند. تفاوت آن‌ها با روش‌های دیگر در براق بودن مژه‌های ابریشمی است که ظاهری متفاوت و گیرا ایجاد می‌کنند.

نچرال

اگر می‌خواهید حجم مژه‌های شما بیشتر شود اما حالت طبیعی خود را از دست ندهد، می‌توانید از روش اکستنشن نچرال یا طبیعی استفاده کنید. در این روش تارهای مژه‌ کلاسیک به دلیل ظرافت و لطافت بین تارهای طبیعی مژه شما قرار می‌گیرند. برای حفظ حالت نچرال و طبیعی مژه‌ها، حجم تارهای اضافه شده مژه در وسط پلک بیشتر خواهد بود. بنابراین اگر به دنبال ظاهر طبیعی برای مژه‌های خود هستید، اکستنشن نچرال گزینه بسیار مناسبی است.

اینفوگرافیک انواع اکستنشن‌مژه
انتخاب نوع اکستنشن‌مژه بر اساس سلیقه شخصی شما و فرم چشمان‌تان انجام می‌شود.

اکستنشن مژه در بارداری امکان‌پذیر است؟

در پاسخ این سوال می‌توان یک جواب صریح داد و آن هم خیر است. متخصصان معتقدند برای اضافه کردن اسکتنشن‌های مژه از چسب مخصوصی استفاده می‌کنند که دارای ترکیبات شیمیایی است. از آن‌جایی که تاکنون تحقیقات علمی دقیقی بر روی اثرات شیمیایی این چسب در دوران بارداری انجام نشده، بهتر است از انجام اکستنشن مژه در دوران حاملگی خودداری کنید. متخصصان حدس می‌زنند ترکیبات شیمیایی چسب مخصوص اکستنشن برای جنین مضر باشد، همچنین ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی بدن مادر در دوران بارداری باعث ایجاد حساسیت شود.

بیشتر بخوانید:لیفت شقیقه چگونه انجام می‌شود؟

در دوره پریودی می‌توانم اکستنشن مژه انجام دهم؟

بدن زنان در دوره قاعدگی با تغییرات هورمونی شدیدی همراه می‌شود. از همین‌رو افراد متخصص در انجام اکستنشن معتقدند بهتر است یک هفته قبل از شروع پریود و از روز چهارم آن مجدد به مدت یک هفته از انجام این کار اجتناب کنید. اکستنشن مژه در پریودی به دلیل تغییرات هورمونی بدن می‌تواند باعث ریزش شدید مژه‌ها و کاهش قدرت چسبندگی چسب مخصوص شود. برخی افراد انجام اکستنشن در سه روز اول پریود را بلامانع می‌دانند اما بهتر است برای کسب نتیجه مطلوب تا یک هفته پس از اتمام دوره قاعدگی صبر کنید.

عوارض اکستنشن مژه چیست؟

اگر اضافه کردن تارهای مژه با چسب مخصوص توسط فرد متخصص و با مواد درجه یک انجام نشود، احتمال بروز عوارض چشمی وجود دارد. 

اینفوگرافیک عوارض اکستنشن‌مژه غیر اصولی
انتخاب سالن زیبایی با کیفیت و مهارت کافی اکستنشن‌کار به جلوگیری از بروز عوارض چشمی کمک می‌کند.

برخی از عوارض اکستنشن غیر اصولی و نامرغوب مژه عبارت‌اند از:

  • خارش و احساس درد در چشم یا پلک
  • ورم چشم
  • عفونت پلک یا قرنیه
  • ریزش مژه‌های طبیعی
  • بروز اگزما در پلک و پوست اطراف چشم

بیشتر بخوانید:عمل چشم گربه ای؛ بررسی روش‌های مختلف از بوتاکس تا فیلر

اکستنشن مژه در یک نگاه

اکستنشن مژه یک روش جدید و پرطرفدار برای داشتن مژه‌های بلند و پرپشت است. در این روش مژه‌های مصنوعی به شکل تار به تار با چسب مخصوص روی مژه طبیعی اضافه می‌شوند. برای کسب نتیجه مطلوب و داشتن مژه‌هایی با ظاهر زیبا و متفاوت، باید به مهارت و کیفیت سالن زیبایی مورد نظر دقت کنید. شما می‌توانید برای اطمینان از عدم بروز حساسیت در چشم و پلک خود ابتدا از دکتر چشم مشورت بگیرید.

اگر شما هم دغدغه انتخاب پزشک متخصص با تجربه دارید، می‌توانید از طریق سیستم نوبت‌دهی آنلاین درمانکده ضمن رزرو وقت معاینه با بهترین پزشکان متخصص، نحوه نوبت‌دهی آن‌ها و نظرات بیماران دیگر آشنا شوید. حتی می‌توانید از طریق امکان مشاوره آنلاین با چشم پزشک به راحتی نویت خود را رزرو کنید.

سوالات متداول

طول عمر اکستنشن مژه چقدر است؟

این تکنیک یک روش موقت است و حدود چهار تا هشت هفته دوام دارد.

مدت زمان انجام اکستنشن مژه چقدر است؟

زمان انجام این کار با توجه به مهارت اکستنشن‌کار، نوع اکستنشن و تعداد تارهایی که اضافه می‌شوند متفاوت است. معمولا فرآیند اکستنشن مژه برای هر چشم حدود ۴۰ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد که می‌تواند بر اساس انواع مختلف اکستنشن متغیر باشد.

چه مدت پس از اکستنشن مژه به ترمیم نیاز دارم؟

اکثر افراد پس از سه تا چهار هفته به ترمیم تارهای اضافه شده مژه نیاز پیدا می‌کنند.

منابع: byrdie | allaboutvision

Loading


source

توسط