شیائومی در بازارهای جهانی موبایل بعد از سامسونگ و اپل در رتبه‌ی سوم قرار دارد. این شرکت که در سال ۲۰۱۰ تاسیس شده، در عرض یک دهه توانسته به یکی از غول‌های صنعت گوشی‌های هوشمند تبدیل شود. در حاضر گوشی‌های ۱۲S اولترا و می ۱۱ اولترا از جمله بهترین گوشی‌های پرچم‌دار جهان محسوب می‌شوند که مورد توجه کاربران شیائومی قرار گرفته‌اند.
با این حال شیائومی هم مانند دیگر شرکت‌ها، در این زمینه عملکرد بی‌نقصی نداشته و مثلا می‌توانیم به گوشی‌های شیائومی می A2 و ردمی نوت ۲ اشاره کنیم که مشکلات زیادی داشتند. گوشی پوکو M3 هم قرار بود علی‌رغم داشتن قیمت پایین، از ویژگی‌های مشابه مدل‌های پرچم‌دار بهره ببرد که این رویکرد موفقیت‌آمیز نبود. گوشی می میکس آلفا هم علی‌رغم جذابیت ظاهری، مشکلات زیادی داشت. طبیعتا شکست در صنعت گوشی‌های هوشمند پدیده‌ی عجیبی نیست و شیائومی بارها نشان داده که از این شکست‌ها برای محصولات بعدی درس می‌گیرد. در ادامه به ۵ مورد از بهترین و ۵ مورد از بدترین گوشی‌های شیائومی می‌پردازم.
خوشبختانه در دیجی‌کالا تعداد زیادی از گوشی‌های شیائومی به فروش می‌رسند که با توجه به بودجه‌ی خود می‌توانید دست به انتخاب بزنید. برای مشاهده‌ و بررسی این مدل‌ها می‌توانید از این لینک استفاده کنید.
گوشی‌های شیائومی
در حال حاضر شیائومی ۱۲S اولترا بهترین گوشی این شرکت محسوب می‌شود. این گوشی چند ماه قبل راهی بازار شد و در کل از همه نظر فوق‌العاده است. در پنل جلویی شاهد نمایشگر ۶.۷۳ اینچی با رزولوشت ۱۴۴۰p هستیم و قلب تپنده‌ی آن چیپست قدرتمند اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است. ظرفیت باتری به ۴۸۶۰ میلی‌آمپر می‌رسد که از شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی و شارژ سیمی ۶۷ واتی پشتیبانی می‌کند.
این گوشی علاوه بر اینکه بهترین گوشی ساخت شیائومی به حساب می‌آید، رقیب بسیار قدرتمندی برای گلکسی S22 اولترا است. در کنار دوربین اصلی که از سنسور غول‌پیکر ۱ اینچی استفاده می‌کند، دو دوربین ۴۸ مگاپیکسلی تعبیه شده و باید به دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی هم اشاره کنیم. از دیگر ویژگی‌ها باید به رم حداکثر ۱۲ گیگابایتی و حداکثر حافظه ۵۱۲ گیگابایتی این گوشی اشاره کنیم.
با وجود اینکه این گوشی جذابیت بسیار زیادی دارد، اما صرفا در بازار چین فروخته می‌شود. همین موضوع برای دو مدل دیگر سری ۱۲S صدق می‌کند. اما به نظر می‌رسد نسل بعدی این گوشی‌های پرچم‌دار هیجان‌انگیز، راهی بازارهای جهانی خواهند شد و این یک خبر عالی برای طرفداران گوشی‌های این شرکت به حساب می‌آید.
گوشی‌های شیائومی
از بین گوشی‌های قدرتمند شیائومی که در بازارهای خارج از چین به فروش می‌رسند، شیائومی ۱۲ پرو بدون شک یکی از بهترین‌ها به حساب می‌آید. این گوشی در کنار مدل استاندارد شیائومی ۱۲ در آخرین روز ۲۰۲۱ معرفی شد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این دو گوشی این است که هر دو زیر ۶۰۰ دلار قیمت دارند.
با خرید شیائومی ۱۲ پرو از ویژگی‌هایی مانند نمایشگر ۶.۷۳ اینچی با رزولوشن ۱۴۴۰p، تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ و باتری ۴۶۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با سرعت ۱۲۰ وات روبرو می‌شوید. مدل استاندارد این گوشی دارای نمایشگر ۶.۲۸ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰p و همان چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۱ است و ظرفیت باتری آن به ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت می‌رسد.
هر دو گوشی از قابلیت شارژ بی‌سیم معکوس پشتیبانی می‌کنند و حداکثر رم و حافظه داخلی آن‌ها به ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی می‌رسد. اما طبیعتا شیائومی ۱۲ پرو از نظر ویژگی‌های سخت‌افزاری نسبت به مدل استاندارد جذابیت بیشتری دارد. به عنوان مثال با وجود اینکه مدل استاندارد با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی به همراه اولترا واید ۱۳ مگاپیکسلی و تله‌فوتو ۵ مگاپیکسلی عرضه شده، مدل پرو از سه دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی استفاده می‌کند.
بر اساس گزارش‌های منتشر شده، گوشی‌های سری شیائومی ۱۲ طی ۵ ماه نخست پس از عرضه، ۳۰۰ میلیون دلار درآمد حاصل از فروش را راهی خزانه‌ی شیائومی کرده‌اند که همین موضوع استقبال بالا از این گوشی‌ها را نشان می‌دهد.
گوشی‌های شیائومی
شیائومی در آوریل ۲۰۲۱ از گوشی می ۱۱ اولترا رونمایی کرد و پسوند اولترا از قدرت بالای این گوشی خبر می‌دهد. این گوشی به دلیل استفاده از ماژول دوربین بسیار بزرگ سروصدای زیادی راه انداخت. نمایشگر این گوشی مبتنی بر اندازه‌ی ۶.۸۱ اینچی است که رزولوشن ۱۴۴۰p را ارائه میدهد و بر روی آن شیشه محافظ گوریلا گلس ویکتوس تعبیه شده است. ظرفیت باتری این گوشی به ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت می‌رسد که از شارژ ۶۷ واتی پشتیبانی می‌کند. این اولین گوشی هوشمندی بود که با چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ راهی بازار شد. از دیگری ویژگی‌های آن می‌توانیم به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، تله‌فوتو ۴۸ مگاپیکسلی و اولترا واید ۴۸ مگاپیکسلی اشاره کنیم.
گوشی‌های شیائومی
بخش مهمی از موفقیت شیائومی به لطف عرضه‌ی گوشی‌های میان‌رده‌ی باکیفیت به دست آمده است. در حال حاضر این شرکت برای عرضه‌ی گوشی‌های میان‌رده و پایین‌رده‌ی جذاب از برندهای ردمی و پوکو استفاده می‌کند. ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس که در سال ۲۰۲۱ عرضه شده، همچنان حرف زیادی برای گفتن دارد.
کاربران با خرید این گوشی می‌توانند از نمایشگر ۶.۶۷ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰p بهره ببرند. ظرفیت باتری آن ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت است که با توجه به پشتیبانی از شارژ ۱۲۰ واتی، می‌تواند با سرعت بسیار بالایی شارژ شود. دایمنسیتی ۹۲۰۰ قلب تپنده‌ی آن محسوب می‌شود و دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی هم می‌تواند عکس‌های باکیفیتی ثبت کند. طبیعتا این گوشی قرار نیست رقیب قدرتمندی برای پرچم‌داران باشد ولی با توجه به قیمت ۳۵۰ دلاری آن، نسبت به رقبا یکی از بهترین انتخاب‌ها محسوب می‌شود.
اما در مورد نام این گوشی باید بگوییم که گوشی‌های سری ردمی نوت ۱۱ وضعیت بسیار گیج‌کننده‌ای پیدا کرده‌اند. شیائومی تعداد زیادی گوشی به عنوان اعضای سری ردمی نوت ۱۱ معرفی کرده و به همین خاطر کاربران معمولی نمی‌توانند تفاوت بین این مدل‌ها را به راحتی تشخیص دهند. برخی از این گوشی‌ها فقط راهی بازارهای خاصی شده‌اند ولی در هر صورت همین استفاده از نام‌های تکراری اصلا رویکرد خوبی محسوب نمی‌شود و امیدواریم شیائومی این کار را کنار بگذارد.
گوشی‌های شیائومی
شیائومی به غیر از گوشی‌های پایین‌رده، میان‌رده و پرچم‌دار، در زمینه‌ی گوشی‌های گیمینگ هم حرف زیادی برای گفتن دارد. برای این کار از برند بلک شارک استفاده می‌شود. در سال ۲۰۲۲ بلک شارک ۵ پرو در کنار مدل استاندارد این گوشی معرفی شد. این گوشی گیمینگ از نمایشگر ۶.۶۷ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰p بهره می‌برد و مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۱ است. باتری قرار گرفته در آن ۴۶۵۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد و با سرعت ۱۲۰ واتی شارژ می‌شود.
گوشی‌های گیمینگ معمولا از نظر دوربین حرف زیادی برای گفتن ندارند اما این گوشی دارای دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی است و در کنار آن اولترا واید ۱۳ مگاپیکسلی و تله‌فوتو ۵ مگاپیکسلی قرار دارد. بنابراین در کنار اجرای بازی، می‌تواند عکس‌های جذابی را هم ثبت کند.
مدل پرو با قیمت ۷۱۹ دلار راهی بازار شده ولی کاربرانی که نمی‌خواهند چنین مبلغی بپردارند، می‌توانند مدل استاندارد را با پرداخت ۴۶۹ دلار خریداری کنند. این گوشی هم از نظر نمایشگر تفاوتی با مدل پرو ندارد ولی برای چیپست از اسنپدراگون ۸۷۰ بهره می‌برد. همچنین باید به ۶۴ مگاپیکسلی بودن دوربین اصلی اشاره کنیم.
گوشی‌های شیائومی
یکی از دلایل موفقیت شیائومی این است که گوشی‌های جذابی با قیمت‌های متنوع برای انواع سلایق تولید می‌کند. یکی از این گوشی‌ها شیائومی می A2 بود که در تابستان ۲۰۱۸ با قیمت کمتر از ۳۰۰ دلار عرضه شد. اما متاسفانه این گوشی مشکلات زیادی داشت و مثلا می‌توانیم به هنگ کردن‌های متعدد، سرعت پایین، مشکلات سنسور‌ها و دیگر موارد اشاره کنیم.
این گوشی از نمایشگر ۵.۹۹ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰p استفاده می‌کند و باتری آن ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد. در پنل پشتی آن شاهد دوربین اصلی ۲۰ مگاپیکسلی به همراه دوربین ۱۲ مگاپیکسلی هستیم و برای عکس‌های سلفی هم یک دوربین ۲۰ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده بود. اسنپدراگون ۶۶۰ وظیفه‌ی انجام پردازش‌ها را بر عهده دارد و حداکثر ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی ارائه می‌داد. اما در نهایت همانطور که گفتیم، این گوشی‌ به دلیل مشکلات متعددی که داشت، به یک شکست برای شیائومی تبدیل شد.

در سال ۲۰۱۵ ردمی نوت ۲ معرفی شد. این گوشی از نمایشگر ۵.۵ اینچی بهره می‌برد که در حال حاضر برای گوشی‌های سری ردمی نوت اندازه‌ی بسیار کوچکی محسوب می‌شود. رزولوشن این نمایشگر ۱۰۸۰p بود و ظرفیت باتری به ۳۰۶۰ میلی‌آمپر ساعت می‌رسید. قلب تپنده‌ی آن چیپست Helio X10 مدیاتک بود و دوربین اصلی از سنسور ۱۳ مگایپکسلی بهره می‌برد. همچنین باید به رم ۲ گیگابایتی و حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی اشاره کنیم.
اگرچه در نگاه اول این گوشی بسیار جذاب به نظر‌ می‌رسید، اما دو مشکل اصلی داشت. یک اینکه به صورت ناگهانی هنگ می‌کرد و دو اینکه باتری بسیار ضعیفی داشت. علاوه بر این کاربران مختلف از مشکلات مربوط به داغ شدن بیش از حد و از دادن اطلاعات هم خبر می‌دادند. بنابراین این گوشی به یکی از مهم‌ترین شکست‌های شیائومی در بازار موبایل تبدیل شد.

سری شیائومی می ۸ از گوشی‌های زیادی تشکیل شده که این گوشی‌ها به دلیل شباهت به آیفون X سروصدای زیادی ایجاد کردند. مدل استاندارد این خانواده یعنی شیائومی می ۸ با نمایشگر ۶.۲۱ اینچی مبتنی بر رزولوشن ۱۰۸۰p ارائه شد و قلب تپنده‌ی آن اسنپدراگون ۸۴۵ بود. ظرفیت باتری ۳۴۰۰ میلی‌آمپر ساعت بود و سرعت شارژ به ۱۸ وات می‌رسید. در پنل پشتی آن دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی قرار داشت و دوربین سلفی هم مجهز به سنسور ۲۰ مگاپیکسلی بود.
این گوشی که به عنوان «آیفون دنیای اندروید» مطرح شد، در زمینه‌‌ی آمار فروش بسیار موفق ظاهر شد. اما این گوشی نشان‌دهنده‌ی بحران و عدم قطعیت در برند شیائومی بود. در واقع در آن زمان برخی کارشناسان بر این باور بودند که فروش بالای این گوشی تا حد زیادی به دلیل شباهت زیادی به آیفون بود.

شیائومی در سال ۲۰۲۰ از گوشی پوکو M3 با قیمت بسیار پایین ۱۷۹ دلار رونمایی کرد. کاربران با پرداخت این مبلغ با نمایشگر ۶.۵۳ اینچی، نمایشگر ۱۰۸۰p، اسنپدراگون ۶۶۲ و باتری غول‌پیکر ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی روبرو می‌شوند. همچنین باید به بهره‌گیری از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی اشاره کنیم. در حقیقت این گوشی آنچنان مورد توجه قرار گرفت که در ۳۰ دقیقه‌ی نخست پس از عرضه، ۷۰ هزار واحد از آن به فروش رفت.
اما کمی پس از عرضه، کاربران زیادی گزارش دادند که این گوشی به طور ناگهانی خاموش می‌شود و دیگر نمی‌توانند آن را روشن کنند. به طور مشخص، این اتفاق بعد از آپدیت این گوشی به MIUI 12 رخ می‌داد. ظاهرا به دلیل مشکل در فریم‌ور این گوشی، کاربران با این مشکل روبرو می‌شدند. به دلیل همین مشکل، شیائومی با انتقادات گسترده‌ای روبرو شد و پوکو M3 نتوانست به یکی از گوشی‌های موفق شیائومی تبدیل شود.

اگرچه معمولا شیائومی در زمینه‌ی گوشی‌های گران‌قیمت مرتکب اشتباه بزرگی نشده، اما در این مورد باید می میکس آلفا را به عنوان یکی از شکست‌های این شرکت در نظر بگیریم. این گوشی در ابتدا یک مدل مفهومی بود که مانند دیگر گوشی‌های این‌چنینی، توان شیائومی در زمینه‌ی ساخت گوشی‌های هوشمند نوآورانه را به رخ رقبا می‌کشید. همانطور که در تصویر بالا می‌توانید ببینید، یک نمایشگر خمیده در کنار پنل جلویی، بخش قابل توجهی از پنل پشتی را هم پوشانده بود. اما این گوشی در نهایت مناسب استفاده روزمره نبود.
این گوشی مجهز به نمایشگر ۷.۹۲ اینچی با رزولوشن ۲۰۸۸p بود و اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس به عنوان قلب تپنده آن انجام وظیفه می‌کرد. همچنین باید به دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، تله‌فوتو ۱۲ مگاپیکسلی و اولترا واید ۲۰ مگاپیکسلی اشاره کنیم. شیائومی قصد داشت این گوشی را در سال ۲۰۱۹ راهی بازار کند ولی به دلیل چالش‌های مربوط به تولید آن، شکست را پذیرفت و اعلام کرد که این گوشی به دست کاربران نمی‌رسد. باید خاطرنشان کنیم معمولا هر ساله چند گوشی مفهومی معرفی می‌شود ولی هیچکدام از این شرکت‌ها وعده‌ی مشخصی را برای عرضه‌ی این گوشی‌ها ارائه نمی‌دهند. در این مورد شیائومی قصد داشت بلندپروازی کند که در این کار با شکست روبرو شد.
منبع: SlashGear



من درست زمانی که Poco m3 وارد ایران شد بخاطر باتری ۶۰۰۰سریع یکی خریدم و از همون موقع تا به امروز این گوشی کوچکترین خرابی و روشن نشدن و هنگ کردن نداشته تازه به جرات میگم که روزی بالای ۲۰ساعت ازش استفاده میکنم و پیرشو دراوردم اما تا این لحظه هیچ اذیتی نداشته
بنظرمن شیامی مسخره ترین گوشی هست که تا حالا دیدم
من Redmi 9A دارم، پشت سرهم قفل میکنه.بحدی که روزانه حداقل ۲،۳ بار کفر خدا میکنم(یعنی در روز ۲۰،۳۰ بار قفل میکنه که من ۲،۳ بارش کفر خدا میکنم)
منوهای این گوشی هم فوق العاده ضعیفه، یعنی اون nokia ساده قدیمی ها منوشون ازینا قوی تره، مثلا میری رو مخاطبین یه شماره رو میخای ویرایش بکنی، کلی دردسر داره، خب یه دکمه میزاشتی میزدی Edit وسلام! خلاصه قبلا مسلمون بودم، الان کافرم !!!!
فقط پوکو f3 وتماااااام
مشکل خاموش شدن پوکو m3 مربوط به هماهنگ نبودن پردازنده گوشی با miui12 بود.
گوشی ردمی ۹T هم به دلیل وجود همین پردازنده در مواجهه با miui12 خاموش میشد و دیگه روشن نمیشد البته در همه گوشی ها هم نبود ولی خیلی از این دو مدل گوشی ها این مشکل رو داشتن
پوکوm4 پردازنده اش فرق می‌کنه و این مشکل رو نداره
من گوشی POCO ,m3 دارم خیلی هم عالی هستش دروغ میگن من الان یه یه سالی هست دارمش هنگ اصلأ نمیکنه تازه با وجودی که من دیر به دیر شارژش میکنم خیلی عالی کار می‌کنه
من تقریبا ۲ ساله poco m3 دارم
و واقعا هم زاضیم ازش
نه خاموش میشه و نه هنگ میکنه
اسپیکر عالی ، حافظه ۱۲۸ گیگ باتری خفن با شارژر ۲۲ وات , صفحه نمایش fhd plus با تراکم ۳۹۵ppi , اندروید ۱۱
و البته دوربین ماکرو
ظاهر خوشگلی داره و تا حالا هم چندین بار از دستم افتاده بدون کاور و آخ نگفته
همه اینا به کنار ، قیمتشم خیلی خفنه
فقط واسه گیم خوب نیست چون پردازنده قوی نداره وگرنه برای کسی که باهاش بازی نمیکنه ، عالیه
خدایی همچین گوشی که این امکانات رو باهم داشته باشه ، با همچین قیمتی گیر نمیاد
میشه بگید گوشی poco x3 gt خوبه یا نه
باید شیامی نوت ۹ هم داخل بد ترین گوشی ها قرار میدادن به هیچ وجه نخرید خیلی هنگ می‌کنه من خودم همین شیامی نوت ۹ دارم هر روز میرینه تو اعصابم هیچ بازی بدون لگ و هنگ بالا نمیاره
بد
ولی نه پرو خیلی خوبه
کلا شیائومی جزو ۳ مارک برتر جهان (در اندروید)هستش
چرا poco x3proرا تو بهترین گوشی ها قرار ندادن!واقعا محشره ۳ساله دارمش تمام بازی هام بالای ۳گیگ هستن ولی تابحال لگ نداشته😮😎
هنوز ۳ سال نشده اومده
خخخ ،x4proهم اومده خریدم معرکس اصلا
کالاف بیست گیگابایتی رو تو گوشیت نصب کردی که ببینی هنگ می‌کنه یا نه؟!
میشه بگید ردمی ۹ خوبه یا بده
نه بده نه خوبه چون خودم دارمش
در رنج قیمتی خودش جزو بهترین هاست
اما پردازنده نسباتا ضعیف واقعا رو مخه
عالیه نسخه ۱۲۸ گیگ
پارسا جان من خودم Redmi 9A دارم
پشت سرهم بی دلیل قفل میکنه
تا حالا ۱۰ بار ریست ش کردم فایده نداره
اگه میخای هرروز کفر خدا بکنی، بخر !!!!
من یکسال هست ردمی ۹tدارم تا الان مشکلی نداشتم با اینکه بازی کالاف هم نصب کردم نه هنگی داشته و نه مشکلات دیگه ایی که دوستان گفتند .در کل برای من تواین یکسال خوب بوده
من گوشیم پوکو m4 مشکلی نداره میخواستم بدونم گوشی خوبیه یا مشکلات فنی داره مثل گوشی پوکو m3
من شیائومی نوت ۱۰sرو دارم به مضر من یکی از خاص ترین و با کیفیت ترین رده های شیائو هست
بی شک الان می ۱۲ تی پرو بهترین گوشی هست با در نظر گرفتن قیمتش، از لحاظ سخت افزاری ک عالی هست قطعا
سلام ، میشه بگید بین ۱۲ تی پرو و ۱۲ معمولی کدوم یکی دوربین بهتری داره ؟

source

توسط admin