به گزارش ایلنا، در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام مرتضی وافی رئیس بنیاد بین‌المللی صحفه سجادیه ابراز کرد: تفاهم‌نامه‌هایی با جامعةالمصطفی(ص) العالمیه، مجمع تقریب مذاهب، مجمع جهانی اهل بیت(ع) و موسسه آل البیت(ع) و هم اکنون با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تبادل شده است که اقدامی اثرگذار در راستای ایجاد امتداد بین‌المللی برای مفاهیم بلند صحیفه سجادیه خواهد بود.

وی ضمن اشاره به این که در عرضه دعا و نیایش به جهانیان عقب هستیم، افزود: اگر ما تا همین قدر که متن ساده صحیفه سجادیه را به جهانیان ارائه داده بودیم، تاکنون آکادمی‌های علمی و مراکز علمی دانشگاهی در سراسر جهان برای پژوهش و تحقیق به سوی اثر ارزشمند، گرایش پیدا می‌کردند.

سلامت معنوی در صحیفه سجادیه واحد درسی برای دانشجویان دکتری عمومی

رئیس بنیاد بین‌المللی صحیفه سجادیه اظهار داشت: در حال حاضر، سلامت معنوی در صحیفه سجادیه به عنوان واحد درسی برای دانشجویان دکتری عمومی راه اندازی شده است.

وی با تاکید بر اینکه امیدوارم با این تفاهم‌نامه با محوریت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دیگر ارگان‌های مرتبط فعالیت‌های ارزشمندی انجام شود، ادامه داد: سند صحیفه سجادیه در شورای معین و شورای انقلاب فرهنگی مصوب شده است که به زودی به ارگان‌های فرهنگی ابلاغ خواهد شد و اطلاع رسانی درباره آن صورت می‌گیرد.

زبان ساده فطری صحیفه زبان مشترک انسان امروز و زمینه ارتباطات موثر است

وافی همچنین گفت: این زبان ساده فطری صحیفه که زبان مشترک انسان است می‌تواند زمینه ای برای ارتباطات موثر در عرصه بین‌الملل صورت گیرد و با این تفاهم‌نامه‌ها اقدامات علمی در حول محور صحیفه در یک مدار مشخصی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه اجازه اجتهاد مثل اجازه نقل روایات در حوزه‌های علمیه کم رنگ شده است اظهار داشت: سلسله اجازه نقل صحیفه سجادیه تا آیت الله العظمی مرعشی موجود است که متاسفانه این سلسله بعد از ایشان ادامه نداشته است.

همچنین، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی نیشابوری با اشاره به این که تلاش‌های بسیار فاخری توسط بنیاد صحیفه سجادیه انجام شده است، ابراز کرد: مکتب تشیع ریشه در دانشگاهی دارد که به شخصیت‌هایی با نام ائمه اطهار برمی‌گردد که هر کدام از شاگردان آنها در یک زمینه تخصص داشتند.

وی ضمن تاکید بر نقش دعا در تکامل انسان، گفت: انسان اگر بخواهد به نیاز فطری خود جواب دهد باید یا به مبدا یا به مقصد متصل باشد، که این مهم با اتصال به مضامین عالیه رسیده از اهل بیت علیهم السلام محقق می‌شود.

حسینی نیشابوری با اشاره به اینکه الفاظ ما انسان‌ها در تکلم با خدای متعال فرسنگ‌ها با تکلم اهل بیت(ع) فاصله دارد، ادامه داد: ما باید با سخنان امام سجاد(ع) مانوس باشیم.

وی در ادامه سخنانش، اظهار داشت: درخارج دنیای اسلام هم انسان‌ها به دنبال معنویت هستند و ما باید فرق واقعیت و سراب معنوی را برای دنیای غرب و شرق تبیین کنیم، که در این مهم جا دارد بیش از این کار جهادی صورت پذیرد.

رئیس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: ارائه صحیفه سجادیه در افزودن به معارف معنوی، ایجاد امت واحده، ایجاد اردوگاه مستضعفین، و یاوری مظلومان مثمر ثمر برای جهانیان است.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و بنیاد بین‌المللی صحیفه سجادیه امضا شد.



انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir