به گزارش میراث‌آریا، جلسه‌ای با هدف پیشگیری از حوادث ناشی از غرق‌شدگی در آب‌بندان‌های شهرستان کردکوی با حضور دادستان این شهرستان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در این جلسه، سیدمحمد مصطفی‌زاده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کردکوی اعلام کرد که دستگاه‌های اجرایی از جمله بخشداری، اداره‌های آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی، آب و فاضلاب و شبکه بهداشت، براساس وظایف قانونی خود ملزم به انجام اقدامات پیشگیرانه برای ایمن‌سازی آب‌بندان‌ها هستند.

او با اشاره به آغاز روند شناسایی بهره‌برداران آب‌بندان‌ها در سطح شهرستان گفت که دستگاه‌های مربوطه موظف‌اند در گام نخست، وضعیت بهره‌برداری از ۱۰ آب‌بندان موجود را بررسی و با مشارکت بهره‌برداران نسبت به اجرای اقدامات ایمن‌سازی اقدام کنند.

از جمله مهم‌ترین اقداماتی که باید طی این مهلت ۱۰ روزه اجرایی شود، می‌توان به نصب فنس ایمنی در اطراف آب‌بندان‌ها، نصب تابلوهای هشداردهنده با مضامین مانند «شنا ممنوع»، استقرار نگهبان در ورودی آب‌بندان‌ها برای جلوگیری از ورود غیرمجاز افراد به نقاط پرخطر و حضور نیروهای نجات‌غریق در فصل گرما اشاره کرد.

دادستان کردکوی با بیان اینکه متأسفانه هرساله تعدادی از شهروندان بر اثر شنا در آب‌بندان‌ها جان خود را از دست می‌دهند، تأکید کرد که در برابر این حوادث تلخ نمی‌توان بی‌تفاوت بود و در صورت کوتاهی هر یک از دستگاه‌های مسئول، موضوع ترک فعل بررسی و برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

در حال حاضر، ۱۰ آب‌بندان در سطح شهرستان کردکوی وجود دارد که از این تعداد، ۸ آب‌بندان در مناطق روستایی و ۲ مورد در محدوده شهری واقع شده‌اند.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir