به‌گزارش میراث‌آریا، نادر سحرخیز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ با اشاره به این مطلب که شهرستان زیبای عباس‌آباد که دارای نواری ساحلی به طول ۲۴ کیلومتر است، با مراقبت در ساخت و سازهایش می تواند به الگویی برای دیگر شهرهای شمالی تبدیل شود، گفت: ارائه ضوابط و مقررات واحدی که از پیش تعیین شده است و نظارت درست بر ساخت و ساز در پلاک‌های ساحلی، ایجاد محیط بصری زیبایی را خلق می‌کند که این موضوع می‌تواند همانند یک جاذبه گردشگری در شهرستان عباس آباد خودنمایی کند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان عباس‌آباد ایجاد کار گروه تخصصی با بهره‌مندی از کارشناسان مسکن و شهرسازی، میراث‌فرهنگی و دفتر فنی استانداری و تبیین چارچوب‌های خاص ساختمان سازی در پلاک‌های ساحلی و استخدام مشاور ذی‌صلاح برای تهیه طرح و تصویب قوانین می‌تواند علاوه بر حفاظت از سواحل زمینه‌های رشد و توسعه شهری را رقم بزند.

او همچنین بیان کرد: امروزه شاهد الگوی نامناسبی از ساخت و ساز در سواحل هستیم که عملا هیچ گونه هارمونی با نوار ساحلی و طبیعت شمال کشور ندارد لذا شهرداران می‌توانند این موضوع را در دستور کار قرار داده و از ادامه خسارت به نوار ساحلی شهرستان عباس آباد جلوگیری کنند.

سحرخیز توجه به ساختار شهرسازی و تدوین مطالعات مناسب و همچنین بهره گیری از داشته‌های شهرستان را مهم خواند و اشاره کرد: در بخشی از زمین‌های نوار ساحلی مطابق برنامه هفتم توسعه می‌توان سرمایه گذاران را به سمت ایجاد مراکز اقامتی و پذیرایی هدایت کرد. و این زیر ساخت‌ها فقط با کمک مدیران شهری و مهم دانستن موضوع و پیگیری تا حصول نتیجه امکان پذیر است چرا که این شهرستان از زیرساخت‌های لازم برای گردشگران برخودار نیست و لازم است در شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و حتی دهیاری‌ها اتاق خاص سرمایه گذاری در بخش گردشگری را ایجاد و سرمایه گذاران را جذب کرد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان عباس‌آباد در پایان تصریح کرد: اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان عباس آباد آمادگی دارد در این موضوع مهم در کنار مدیران شهرستان در این زمینه اقدامات لازم را در نظر بگیرد.

انتهای پیام/

source

توسط irmusic4.ir